momyshark1 Kızlar arada oluyordu ama Şu aralar daha sık olmaya başladı birden elim ayağım boşalıyor başıma tepeden bır ağrı giriyor göz kapaklarına kadar. Soğuk soğuk ter atıyorum resmen başımın ağrısı yastığa koyup uyumadan asla geçmiyor ve gün içinde baya tekrarlıyor birde bebek var Bugün öldüm öldüm dirildim resmen sağlık ocağına gittim kan aldilar sadece hastaneye de bebekle gitmek istemiyorum
Zerr momyshark1 Migrende başın tek tarafı zonklar gibi çok ağrır. Işığa ve sese duyarlısın bakmak istemezsin, uyumadan da geçmez bendeki.. Hafif başlar anlarım, geceye doğru yükselir ertesi sabah az devam eder , biter..
minibiranne momyshark1 migren olup olmadığı emar çekilip anlaşılır canım. tek taraf ağrır ya sağ ya da sol genellikle beraberinde şiddetli mide bulantısı olur. Herkesimde ki farklılık gösterebilir tabi geçmiş olsun canım bebekle çok zor
Aysgl1 momyshark1 merhaba bende de migren var bu sizin dediğiniz bir kere başıma geldi çok korktum bayılacak gibi hissetttim . Ama genelde başımın sağ tarafında çok şiddetli bir ağrı oluyor adet dönemlerimde ya da stres yaptıysam uykusuz kaldıysam oluyor ayda 1-2 kez falan . Ve mideme vuruyor çok kötü oluyorum parol asla fayda etmiyor
momyshark1 minibiranne tekrarlarsa en iyisi doktora görünmek dediğim gibi başımın tepesi inanılmaz bir ağrı
Rojdaa Nörolojiye gitmeniz iyi olur MR çekilip bakılması lazım ona göre zaten doktorunuz ilaç yazar belki rahat edersiniz çok geçmiş olsun 🙏
momyshark1 Aysgl1 evet çok çok kötü bir durum insanın gözü hiç birşey görmüyor resmen dediginiz gibi bayılmaya ramak kalmıştı resmen