Nur12345678 Kızlar merhaba 3 aylık bebeğim var 2 gündür kakası kokuyo neden acaba farklı bi şey de yemiyorum öyle çok bi kokusu yok ama 2 gündür hafif kokuyo her zamanki gibi değil
Canann Nur12345678 Aynı durum bizde de var. Kızım yakında 5 aylık olcak mama takviyesi yapıyorum. Ondan olabilir diye düşünüyorum.. Bide kakasıı yeşil renk. Huzursuzluk ateş vs. yok. Sizce neden olabilir
Fermanimmm Nur12345678 emziriyor musun canim benim sütüm cok yağlı oğlumun kakasi da kokuyor bildiğin tereyağı gibi valla 😂🤦♀️
Svcnvebebegi Nur12345678 valla anne sütü almasına rağmen benim bebegimin kakası sarı renkte ve hep kokardı. Ekşi bir koku olurdu. Bende sasirirdim bebeklerin kakası kokar mi diye. Ama benim bebegim alerjikmis ondan kokuyormus doktorum söylemişti
151120 Büyüdükçe kokmaya başlıyor zaten yavaş yavaş bizde beş aylık olmak üzereyiz baya kokuyor artık
Fermanimmm Nur12345678 normal canim emziren annelerde kaka rengi yeşilden olur bazen turuncu hardal sarisi mukus bizde de var kan olmadığı sürece her sey normal
151120 Nur12345678 bazen oluyor mukus ama ben çok önemsemiyorum mukusu aşırı olmadığı sürece kan falan yoksa huzursuzluğu da yoksa sorun etmiyorum
Svcnvebebegi Nur12345678 kızımın süt alerjisi var. Onun yanında yumurta susam kuruyemiş de var. Ben diyetteyim canım. 2 ay sonra diyetimi ben açacam bakalım artık.