esraesma Karacakaraca Bizde 6 ay iki günlüğüz kendime bi düzen kurarım diye düşünmüştüm doktorum bi liste verdi kafam iyice karışık
Gzmky Karacakaraca 3 gün yoğurt 3 gün bal kabağı püresi 3 gün havuç püresi 3 gün havuç-bal kabağı karışım 3 gün patates-havuç-bal kabağı karışım mutlaka hakiki zeytin yağı ekledim içerisine sonra da meyve pürelerine geçtim.meyveli yoğurt falan…
Karacakaraca esraesma aynen benim de öle oldu sadece emzirmek ne rahatmış esas stres şimdi başlıyor 😀
Gzmky Karacakaraca evet cam rendeyle rendeledim.önce sade verdim.tadımlar bittikten sonra yoğurtla karıştırıyorum.hatta şuan cam rendeyle ceviz rendeliyorum.bazen ceviz yoğurt karıştırıp veriyorum.cam rendede ceviz çok güzel rendeleniyor
Purplemomma Kabak, havuç, yoğurt (alerji ihtimali var ama ben öne aldım yine de), brokoli, tatlı patates, enginar, bal kabağı, avokado, yumurta verdim şimdiye kadar sırasıyla. Hepsinde 3 gün kuralına uyarak, tadım şeklinde.
Elifadakrt 3 gün kuralıyla patates havuç balkabağı normal kabak brokoli ıspanak (veriliyor mu erken mi verdim emin degilim ama 2 3 yaprak verdim) elma muz. Bunlari verdim artik karıştırıp veriyorum. Günde bir defa bu şekilde veriyorum gecede tam pirinç unu bebek irmigi muz veya elma koyarak veriyorum bunu verme sebebim kızımın kilo almayisi