MerveToprakk Gokturkum25 5bucuk aylıktı oğlum kendisi dizlerini bükü büküverdi😄 ben de oturmaya kendini hazırladığını düşündüm ve kısa kısa oturttum. 6 aylik olunca temelli artık oturtmaya başladım
Birannebirfurki Gokturkum25 tamda böyle bi post açsam mı diye düşünüyodum bizde kimliğe göre 8 ay 6 günlük düzeltilmiş 6 ay 6 günlüğüz destekli oturuyodu zaten ama desteksiz oturduğunda 1 2 saniye durup devriliyo prematüre anneleri bilgilendirir misiniz beni
Mom088 Gokturkum25 ben hiç oturtmaya çalışmadım 5 aylıkken bi deniyim dedim desteksiz oturdu . Böyle olunacada kısa kısa oturtmaya başladım
Rubab_Mommy MerveToprakk Merhaba.Kendi desteksiz otura biliyo mu ?Benim kizim 6 ay 27 gunluk hala desteksiz oturamiyoda😐
MerveToprakk Rubab_Mommy benim oğlum 10 gün sonra 8 aylık, kendisi oturuyor fakat bir süre sonra devriliyor☺ desteksiz oturma için sizin erken daha ☺
pogacayanakli_aylamm Rubab_Mommy benim yeğenimde öyle 7. Ayına girecek desteksiz oturamıyor. Her bebeğin gelişimi farkli
Rubab_Mommy MerveToprakk Ya internetde okudum 8ci aya kadar zamani var diye ama.Ne bileyim taktim kafama.MaşALLAH sizin bebişe🦋Bizimde daha zamani var demekki