Klnccc Bebeğim 8 ay 25 günlük akşam yemeğine balık yapmıştım yiyebilir mi? Kaç aydan itibaren yedirmeye başladınız?
343423betb Klnccc ben deniz somonu yediriyorum küp küp doğrayıp üzerine bir sarımsak rendeliyorum zeytinyağı az limonla marine edip buharda 20 dk pişiriyorum bebeğim bayıla bayıla yiyo
antropologanne Klnccc Ben akşam yemeği olarak veriyorum. Tek basina yiyemedi o yüzden çorbasini yapip bir öğün olacak bicimde yediriyorum. Zaten ay itibari ile 1.5 2 yemek kasigi yeterli olur demisti doktorumuz.
MinikOsman antropologanne tek öğün mü 1.5 2 yemek kaşığı veriyorsun 8. Aydan itibaren. yani sabah öğle akşam her seferinde 1.5 kaşık kadar mı yediriyorsun canım
Klnccc 343423betb ben vermekte geç kalmışım o zaman ☺️deneyeceğiz umarım severek yer teşekkür ederim🌺🥰
Nurhayat_asli Ilk kez verecekseniz bir çay kaşığı kadar verin alerji riskine karşı eger alerjisi yoksa ogun olarak verebilirsiniz ben de 8 aylikken vermiştim hatta 6 aylikken tadına bakmisti
MinikOsman antropologanne büyün gün yediği şeylerin toplamı 1 buçuk 2 yemek kaşığı olması gerekiyor yanı 😳 çok az değil mi ya