Belginsena İyi akşamlar arkadaşlar yoğurt yapmaya çalıştım ama olmamış ben de o sütü kaynattım Lor peynir dönüştün bunun peynir altı suyunu bebeğime kullanabilir miyim
EyseminOglu Belginsena sizin yaptığınız lor değil gerçek peynir böyle olmuyor bebeğinizi hasta eder.ben bilmeden yaptım siz sakın yapmayın instagramda hastalanmayançocuk hesabına bakın orda gerçek lor nasıl yapılır anlatıyor
benkubra Belginsena öncelikle yaptığınız şey lor değil “süt kesiği” ve bunu lütfen bebeğinize vermeyin. Ama çıkan su peynir altı suyudur bunu kullanabilirsiniz
Belginsena Glsr1 Teşekkür ederim süt yağlı da biraz endişe duydum olur mu olmaz mı diye ilk bebeğim de çok bilgim yok
Belginsena SertapHilal Açıkçası ben de bilmiyordum mayasını biraz az koymuşum hiç Yoğurda dönüşmemiş Biraz kaynayınca peynire döner dediler şu an lor oldu
Glsr1 Belginsena cok besleyiyciymis canim Benim ki de ilk bebegim Allahim cümlemizin evladiyla korusun 🤍
assd15 EyseminOglu Direkt sütten yapmış olsak haklısınız ama mayalanmış bir süt bu.Mesela benim yaptığımda az da olsa yoğurt tadı var ama sıvı
Belginsena EyseminOglu İnstagram izledim sıcak süte yoğurt koymuşlar içine öyle yapmışlar birkaç video izledim aynı bizim yaptığımız gibiydi
EyseminOglu assd15 mayalanmış olmuyo süte mayalanmış yoğurt koyuyosunuz sadece evet yoğurt fermente ama süt fermente değil