DaisyMom Feyyyzza ben sma kullaniyorum cok memnunum kizim 2 aylik dogdugundan beri kullaniyoruz ☺Migros e bebek civil de bulabilirsiniz.E bebek ve civilde suan daha uygun.migrosda 120 tl olmus yeni cikarmislar.Suan civilde ve e bebekte 100 tl civariydi.
DaisyMom Feyyyzza 800 gr olarak satiliyor☺ biz 2 ayligiz 2 olcek kullaniyorim 60 ml olarak yetiyor kizima.Yaklasik 2 bucuk 3 hafta gidiyor mama ❤
Cicismoms Feyyyzza Herşeyi denedim ben Aptamil kabız yaptı ama Bebelac içmedi ben bebivita denedim onu sevdi . Tabiki doktorunuza danışın önce
Nazli_07 Feyyyzza İlk zamanlar 3 4 mama denedim yaptı hepsi ama her mama yaptığımda içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür 🙏
Nur0611 Feyyyzza sma kullandım 3 ay bebegim nefret etti galiba basta güzel yiyordu şimdi bebelac gold kullanıyorum çok çok memnunum. Gaz promlemi gtti. Sindirimi çok kolay. Tavsiye ederim
Nur0611 Feyyyzza canım bilmiyorum valla ben gold kullanıyorum bi arkadaşim tabsiye etmişti bana bebegim çok kusuyo diye kusması falan yok denecek kadar azaldı. Memnunum yani çok