harley Aklıma takılan bir soru belki de saçma 😄 bebeğinizi emzirirken su içiyor musunuz yada bir şey yiyor musunuz? Sorunun amacı emzirirken çok susuyorum sanki içim yanıyor uzun süre hiç su içmemişim gibi hissediyorum
Seymustafalya harley Bence çok güzel bir soru 👍 Ben yeni doğduğunda emzirirken sanki su kıtlığı yaşıyormuş gibi hiç su içemiyormus gibi susardim ve emzirirken mutlaka su içerdim 😆😆 9 aylık olacak 10 gün sonra ahh gözümde canlanir koskoca mazi😆😆
Ftmsrt harley eveeetttt emzirirken içim yanardı. Emzirmeden su içeyim öyle emzireyim derdim yinede çoook susardım bende sadece ben miyim öyle diye düşünüyordum demek genel öyle. İçiyordum da emzirirken
BeyzaLivaLeyla harley ah ilk doğduğu zaman damacanayı nereye gitsem yanımda taşıyıp ucuna hortum takmak istiyordum daha kolay içeyim diye kızım beni emerdi bende kana kana su içerdim eşime seslendiğim her dk adam su yoluna gideceğini anlardım hemen sürahiyi yanıma getirirdi garibim 😂😂
harley Seymustafalya ben içiyordum ilk başta annemler içme direkt bebenin ağzına gider dedi ne alakaysa içmiyorum artık 😄
Japonprenses Benim doktorum hep emzirirken yaninda bi su bi meyve suyu bisey olsun der bende cok susuyorum sanki çölde susuz kalmışım
harley Japonprenses bende içiyordum emzirirken daha sonra içme dediler bende bi bildikleri vardır diye içmiyorum emzirirken🤷♀️
Perihali harley banada annem öyle der emzirirken su içme sütün bebeğin genzine sıçrar diye 🤣🤣 ben inanmıyorum öyle şeylere kana kana içiyorum suyumu hiç öyle genzine sıçrama yaşamadık 🤣
Ftmsrt BeyzaLivaLeyla hahahha aynıııı ben yine mi susadın deyip dalga geçiyordu. Bazen sehpaya suyu hazırlıyordu 😂
harley BeyzaLivaLeyla bende içmiyorum emzirirken bundan sonra içeceğim susuzluktan kendime eziyet ediyormuşum😄
BeyzaLivaLeyla Ftmsrt aynen bende hadi gel emelim kızım dediğim an eşim işinin başından kalkar kocaman bardakta su koyardı önüme adam o kadar alışmıştı ki 😀
BeyzaLivaLeyla harley ayyy düşünemiyorum susuzluktan ölürdüm herhalde hiç aklıma gelmemişti zararı olup olmadığı valla lıkır lıkır içmiştim
Alenffc18 harley daha kucagıma alır almaz emzirdiğim gibi orucluymus gibi suya saldırıyorum resmen 😂😂
Ftmsrt BeyzaLivaLeyla ahh gözümde canlandı eşimin halleri bebeği tutarken o bardakla içiriyordu bazen sinirleniyordum içiremiyorsun diye 🥰