Cgnrn Kızlar sütünüzü ne zaman sağıyorsunuz? Emzirirken sağım yapamıyorum. İşe başlıycam 10 gün sonra çok tedirginim ne yapcam ben?
Yigithamzamom Cgnrn ben çalışmıyorum ama gece sabah kalkınca göğüslerim dolu dolu oluyor çocukta bitiremiyir sagiyorum öyle öyle epey bı stoğum var ama siz daha düzenli yapmanız lazım
Melek200121 Evdeyken emzirdiğimden sağım için süt kalmıyo. İş yerinde sağıyorum ben. Benim olmadığım saatlerde annem ertesi gün veriyo kızıma. O şekilde bi döngü oluşturdum şimdilik. İş yerinde sağma imkanınız var mı. Saklamak için buzdolabı falan 😏
Cgnrn Melek200121 iş yerinde sağacak yer de yok buzdolabı da yok malesef. Ben de sizin gibi sürekli evde emzirdiğim için sağamıyorum. Emzirdikten 1 saat sonra sağmayı denedim onda da 80 ml anca çıktı. Benim oğlum 3 aylık. Bir öğünde kaç ml süt içer acaba?
Cgnrn Yigithamzamom gece de emziriyorum🤦🏻♀️ Oğlum 3 aylık, iki buçuk saatte bir emiyor genelde. Uyuyorsa en fazla 4 saat oluyor o da bazen. Nasıl bir rutin oluşturmalıyım ya😒
Melek200121 Yigithamzamom Cgnrn benki 2 buçuk aylık. Ortalama 3 saatte bir 110 Cc içiyor. Eğer 80 ml çıkıyorsa çok iyi. Gün ortasında eve gitme şansınız oluyor mu? En azından bir öğünü halletmiş olursunuz ve sağım yaparsınız.
Yigithamzamom Cgnrn benim kide öyle ama 5 saat uyuduğu oluyor bı de meme reddi sürecindeyiz inşallah Zaman bulursunuz olmadı sabah öğle akşam olarak yapın ne kadar çıkarsa çıksın böyle az az da çoğaltabilirsinix
Cgnrn Melek200121 ben zaten az çalışıyorum. Sabah 8 buçuk öğleden sonra 2 gibi evde olacağım. Şimdiden sağmaya başlasam her gün 120 cc koysam, gitmeden emzirip gidersem gelene kadar 1 kere verseler yeter aslında
Melek200121 Cgnrn aynen kesinlikle. Belli bir zaman sonra düzene oturur zaten. 3 sonra da ek gıdaya başlayınca daha rahat edersiniz.
Cgnrn Melek200121 evet ya şu ek gıdaya bi geçsek🙏🏻 En azımdan ben yokken bir şey verebilirler süt derdim olmaz.