Sinemciftci Cok kaygılıyım ne güzel emen bebeğim birden memeye geldimiydi huysuzlasiyor suratima bakiyor memeyi agzina almiyor daha bir aylik ve meme gelince agzini kapatiyor kafasini ceviriyor pes etmek istemiyorum nedne boyle yapiyor anlamadim 😩 ne zormus meme istememesi cok bunaldım biberonu aliyor memeyi almiyor ne yapmaliyim ac brakiyorum gine almiyor memeyi
YelizDmr Sinemciftci yakında 5 aylık olacağız hala meme reddi var neler denedim birbilseniz. Uyutup uykuda emziriyorum o şekilde emiyor sadece.
cottoncandy Gazı olabilir mi acaba? Ya da burnu tıkanık olabilir, serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çekin. Sarılık durumunuz yoksa mamayı azaltıp emmede ısrarcı olun belki mamayla karnı doyduğu için emmek istemiyordur.
cottoncandy Sinemciftci o zaman bir doktora götürün idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Meme reddi için fazla küçük çünkü.
YelizDmr Sinemciftci yok mama vermiyorum ben vermedim hiç çok zor benimde aynı bebeğim uyanıkken iki çekip yüzüme bakıyor ağlıyor ne zaman düzelir diye umutla bekliyorum inşallah bi an önce düzelirler