umreyus Kızlar 4 aylık bebeğini sadece anne sütüyle besleyip süt sağan anneler kac cc kac saat aralıklarla veriyorsunuz? Benimki içiyor sonra kusuyor fazla mi veriyorum diye düşünüyorum ama bittikten sonra tekrar içmek istiyor.
Kelebegimmmm umreyus iki saate bir sağdm bir yaşına kadr. Yemk yemiyr ve süt çok içiyrdu. Siz bebeğinizn içimine göre belirleyin
Papatyaseverr umreyus 13 aylığız ve sağıyorum sizin kadarken 2 saatte bir 100 veriyordum biz 33 haftalık doğduk her bebek farklı içiyordur bence
umreyus Giizz bende öyle düşünüyorum ama kendi doyduğu zaman içmek istemiyor zaten. Yani bazen içmek istemeye devam ettiği halde bile vermiyorum kusmasin diye rahatsiz eder diye
aybkkara umreyus bizimde 3 ay 10 günlük, ben gündüzleri 2 ya da 2 buçuk saatte bir 110 cc veriyorum, gece 3 kere kalkıyor bir kere 150 cc mama veriyorum.
umreyus Papatyaseverr evet her bebek farklı tabi ama reflu falan mi var diye şüphelendim çünkü içmek istediği halde vermiyorum ama kusuyo
Aringulay_murat Papatyaseverr Ayy ne güzel sağında 100 CC çıkıyor mu bn de iki saatte bir sagdigimda 30 CC anca.oglum 3 aylık😔
Cheerfulmom umreyus 120 cc veriyorum ama 3 saatte bir içmiyor. Bazen 3 saati geçiyor Ege 3 saati geçmemişse 120 içmiyor 🤷🏼♀️ Ama benim bebeğim diş çıkarıyor diye içmek istemiyor. Bir sıkıntısı olmasa 3 saatte bir 120 içiyordu
Aringulay_murat aybkkara Ne güzel massalh her sağımda o kdr çıkıyorsa ne mutlu size. Bnm cikmio çünkü😔
Papatyaseverr Aringulay_murat canım şuan her sağımda 90-120 biraz düzeni bozdum sağım aralıklarını bozdum bu hafta tekrar eski düzene döndüm normalde sabahları 200-250 gün için 120-130 cc cıkıyor senin en 2 saatte bşr sağım yapman lazım ben öyle yapıyordum o aylarda artar üzülme 😊
aybkkara Aringulay_murat çıkmıyor. Ben başta mamayı günde 2 kere veriyordum sütü artırmak için. Bir süre sonra fazladan sağdığım için dolapta süt fazlalaştı öyle yetmeye başladı o şekilde 1e düşürdüm.
toprak35_ umreyus benim bebeğim öleydi sorun var sandık doktora görürdüm gazı tam çıkmıyor sonra çıkartırken kusuyor kustuğu için midesi yer acılıyor tekrar istiyor demişti