sayrannannesi Kızlar arabamda isofix bağlantı noktası yok ne yazık ki! E böyle olunca güvenlik sorunu oluyor. Onu da geçtim baktigim hepsi isofixli. İsofixsiz önerebileceğiniz uygun fiyatta oto koltukları var mı acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. 🤩🤩🤩🤩
Burcu35 sayrannannesi isofixlilerde normal bağlanabiliyor diye biliyorum çünkü ekstra koruma amaçlı normal bağlama şeklinide anlatıyor. Bence onu araştırıp isofixli alın belki sonra aracı değiştirirsiniz o özelliğide kullanırsınız
Sulegorkem sayrannannesi araçlarda izofix yeri olmayanlar için izofix bağlamaya yaran ayrı apartlar satılıyor demir koltuğun arası daki bağlantıya sabitlenen
Mommysharkdoodoodoodoo sayrannannesi iyi de isofix olmasa da isofixli tüm oto koltukları koltuğa kemeriyle sabitlenebiliyor sadece isofix bağlantısı yok ki. Ben yoyko bear kullanıyorum arabanın bagajına doğru 2 kemerle koltuğa sabit duruyor.
sayrannannesi bbosphorussss inşallah bilen onerebilecek birisi çıkar yoksa en son çare bi yerden isofix baglantisi taktırmak olacak araca 🙃
sayrannannesi Burcu35 aslında opsiyonel isofixli oto koltuklarına baktım dediginiz gibi ama satıcılara sorduğum da kullanılmıyor diyor.
Burcu35 sayrannannesi Anladım😕 aracı değiştirin 🤪 şaka bir yana bizimki isofixli sonuna kadar öneririm çok memnunuz ama normal bağlaması oluyor mu bilmiyorum eşim yapmıştı çünkü
sayrannannesi Burcu35 anladım canim :) ahhh değiştirebilen bir dakka durmayacağım da iste 🤩 ekonomi meselesi 😂😂😂😅🎃
Saglikci Besafe izi comfort x3 aldık. İsofix olmayan model bizimki. Düzgün bağlayınca taş gibi asla sarsmıyor bile. ADAC testinden de geçmiş baya önerilen koltuklar arasında.
Saglikci sayrannannesi anladım bir araştırmak lazım Maxi cosi tobi var 1600 falandı en son o nasıl olur bütçenize
sayrannannesi Mommysharkdoodoodoodoo bazılarında maalesef ki öyle olmuyor ama bugün bi tane aldım baby plus secure isofixli ama isofix içine girebiliyor ve emniyet kemerini 4 yerden geciriyosn. Oldukça sabitliyor tabi isofix kadar sabit degil. 🙃 bakalm deneyip gorecegiz
sayrannannesi Kbrasg baby plus secure aldım canim 1190 tl ama 200 tl çek veriyor e bebek yani 1000 tl ye gelmiş oluyor kısacası ilk izlenim çok iyi kızımı oturtum gayet sakin akıllı durdu şaşırtıcı bi şekilde:)