sevgiduruu Bebeğim 6 ay 9 gunlük 7.500 kilo boy da 67 cm bana çok kısa ve zayıf geldi ek gıdaya yeni yeni başladım ama ne verceğimi tam bilemiyorum kilo aldırıcı tarif yazarmısınız
Mom987 sevgiduruu Ben bu bana zayıf geliyorları pek anlamıyorum.😗 O kişilerin bebekleri daha tontik doğmuştur veya genetiktir ayrıca kilo demek sağlık demek değil ayrıca ortalama kiloda şuan ☺️
sevgiduruu Dilara61 görünüş olarak herkes zayıf ve. Kısa diyor çevremdekiler üzülüyorum ister istermez iyi bakamıyorum sanıyorum
Dilara61 sevgiduruu yok canim gayet iyi bebisin simdi boy atacaklar goren dicek kiz zayiflamis ama alakasi bile yok sunki boyu uzuyacak hareketli olcak guzel besleniyosa sikinti etme canim
hamzabebek 6 ay 10 günlük erkek bebeğim 7 buçuk kilo 69 cm ve gayet iyi yani çok şükür dizinde aynıymış
Benanneyimanne sevgiduruu doğum kılosu nedır bebegınızın acaba gayet normal kılosu benım oğlum 3900 53 cm doğdu 6. Ayında 8300 boy 71 dı şuan tam 7 aylık oldu dun 8900 kılo boy 72 canım
Alanbebek sevgiduruu gayet normal canm herbebegın gelısımı farklıdır unutmayalım 7 kilo 500 gram gayet guzel bence doktorun bırsey demedıyse dert etme bence