Ygz30 Bir Yaş iki adet mont.(Benetton,Bambili) Beyaz alt şerit lacivert yağMurluk (mamino) 6-9 h&m mikili yazlık takım siyah.Ama 9-12 13 aya kadar olur hatta belki daha fazla.6 aya büyük gelir h&m kalıbı büyük.İsteyene resim atarım hepsi yepyeni.Zaten pandemi çıkamadık ki. mikili eşofmqn takımı.İnstagramdan almıştım.Siyah şalvar üstü kapşonlu.Beyaz.Altı daha büyük uzun süre kullanılır.üç kere gitildi o da evde.
Ygz30 Hepsini bir vermeyi düşünüyorum.Alan olursa bendende Üçlü hipp ıslak mendil ve mustelanın ufak ayıcığı var onuda hediye koyacağım.Mavi renk.
Ygz30 Hepsini bir vermeyi düşünüyorum.Alan olursa bendende Üçlü hipp ıslak mendil ve mustelanın ufak ayıcığı var onuda hediye koyacağım.Mavi renk.
Ygz30 İstanbul.Ayıcık hediye .Tek tek kargolayamam ufak bebekle o yüzden hepsini bir vermek istiyorum
Ygz30 ilkgozagrimmm varmı düşünceniz.Baya kıyafeti var hurçlar dolusu bazılarını elden çıkarım düşüncesindeyim.
Ygz30 Montlar harika mikili takim yazlik olan h&m oantolon dar paca lcw tarz duruyor mendill uclu elimde vardi ogluma yaramadi