Mirage91 Merhaba kızlar, ah ahh yiyen çocuk gitti yemeyen çocuk geldi hiç bir şey yemiyor, her şeyi ağzından çıkarıyor atıyor. Sizinde başınıza geldi mi sonradan düzeliyor mu
Nik_mik_yok Mirage91 bizimde öyle oldu .tahlil yaptırdım kan ve b12 düşük cıktı. Sürüp ve iğne ye başladık 2 haftadır ama değişen bisey yok. 1 ayda 4 diş çıkardı onunda etkisi var tabi
Baloglum93 Mirage91 ara ara bu dönenler oluyor gün içinde eline parmak gıda verebilirsiniz ben yememe sorununu böyle çözdüm
Ebrusare Mirage91 bizimki 10 ay 20 günlük 1 haftadr yemek görünce agliyo arkasından kasık kasık geziyorum vala zorla yediriyom
Mirage91 Baloglum93 hep blw yaptırıyoruz onları bile ağzından atıyor. Hiç blander kullanmadım hep pütürlü yedi koca koca ekmekler, taneli yemekler yedirdim ama şimdi hep ağzından çıkarıyor
Mirage91 Ebrusare hastalanacaklar diye çok korkuyoruz allah korusun virüste var. Ben de peşinden koşuyorum valla ne zaman yiyecekler yaa ❤️❤️
Alpyas Mirage91 canım benim bebeğimde 10. Ayına gircek öyleydi deliriyordum sinirden, üzüntüden. 1 hafta 10 gündür kan damlasını düzenli kullanıyorum iştahı baya farketti. Acaba bi vitaminlerinemi baktırsanız belki değerleri düşük olabilir. Bizimkine kan damlası baya işe yaradı çünkü
Mirage91 Alpyas Bizimde 9ncu ay çok güzel yüksekti baktırmak lazım o zaman kan değerlerine aşı ayımızda geliyor.
Mirage91 Mom987 Ben de bi baktırayım o zaman. Mamalarda da demir çok yüksek oluyor etkisi mi azaldı acaba ya
Ocakgunesim Mirage91 benimki şuan 14 aylık ve cidden 1 yaşına girdiği günden beri hiç bir şey yemiyor du bugün ağlarken gördüm azı dışı çıkmış sanırım ondan
Mirage91 Ocakgunesim Benim kızın 8 tane dişi var üst ön 4, alt ön 4 sonra hangi diş çıkıyor azılar mı