Merhaba oto koltuğu bakıyorum hem güvenli oldun hem rahat etsin diyorum.sizler neler memnun olduğunuz veya olmadığınız özellikleri yazarmısınız ?
Jeremh besafe izi comfort3
Jeremh Maxi cosi isofix cnm
Jeremh biz kraft aldık ama memnun değilim indirip bindiriken zor oluyor bide alçak kalıyor
Jeremh Chicco around ama doğrusu çok memnun değilim kafası düşüyor uyurken ve takıp çıkarmak çok zor.
Jeremh Bende burda bekleyeyim
Jeremh baby plus secure isofix valla çok memnunum uygunada almıştık🥰
Jeremh yenidogan icin inglesina kullaniyor henuz bizde 9-36 ya gecmedik bende takip ediyim🤗
Jeremh yoyko yada prego düşünüyorum cok uçuk fiyatlara gerek yok☺️
Jeremh Joie isofixli olanı tercih ettik yeni aldık kullanmak daha kısmet olmadı bayağı güvenli araştırarak almıştım genel de herkes de çok memnun önceliklimiz güvenirliliği ve bebeğimizin rahat etmesiydi bakalım karantinamız bitsin ilk fırsatta deneyeceğim
Jeremh yoyko kullanıyorum memnunum
Jeremh maxicosi bizimki alacaksanız izofixli olmasına dikkat edin
Jeremh joie every stage aldık alalı bir hafta kadar oldu çok çok memnun kaldık yatış pozisyonu yeterli arabada asla durmayan kızım çok rahat etti dışarıyı izliyor yüksek ve güvenli tavsiye ederim
Jeremh ben de Kraft spin signal bazı değişiklerle safe spin olarak çıkmış BabyMall de indirim var 1600 lira 400 lira Çek veriyorlar 1200 lira gibi bir fiyata geliyor onu almayı düşünüyorum. Adac testi yok zaten bir kaç pahalı markanın haricinde yok ecr testinden onaylı fiyat olarak bana daha uygun geldi bak istersen
Jeremh eşimle günlerce araştırdık sonunda britax römer trifix 2 aldık benimde en önemli kriterim güvenlik ve rahatlıktı alacağınız koltuğun önce adac test puanına ve isofix olmasına bakın 9-36 gibi yaş aralığı fazla olan olan koltukların güvenilirliği daha düşüktür 9-18 aralığına bakın birde güvenirlik sebebiyle oto koltukları fazla yatmaz o yüzden baş desteği olmasına dikkat edin
Jeremh recaro - young sport hero
Jeremh besafe izi comfort x3 isofixli kullanıyoruz memnunuz
Jeremh be safe izi comfort
Jeremh Baby2go rover 360⁰ 0-36 kg aldık. Henüz 1 kere deneme amaçlı kullandık hemen uyudu içinde 🙂
Jeremh cybex sirona. Çok memnunum
Jeremh oglum 2 yasinda 6 aydan beri kraft kullaniyoruz gayet memnunuz
Jeremh besafe.
Jeremh ben 5 yıl önce oğlum için joie oto koltuğu aldım çok memnunum şimdi oğluma yükseltici aldık onu kullanıyor kızım oto koltuğunu. Tek pişman olduğum fazla para verip isofixli almam. Her türlü bağlanması gerekiyor çünkü Bi avantajı yada kolaylığı yok.
Jeremh merhaba anneler ferrari furia 9-36 kırmızı bebek koltugu isteyenler yazabilir hic kullanılmadı sıfırrr bir kez bile oturmadı hicbir bebek koltugunu istemiyor..ayaga kalkmak istiyor hep..varmı aranzda boyle olan
Jeremh joie 360 arka dönük kullanımı muadillerine göre güvenlik ve fiyatını dikkate alarak seçtik 360 derece olmasından indirmede bindirmede çok rahatlık sıkıldığımda koşa süreli öne ve yana çevirip dışarıyı seyrettirmekte memnunum
Jeremh Yoyko 360 kullaniyorum suanlik memnunum istedigim yöne cevirebiliyorum bebegimi, bu da bana kolaylik sagliyor, icinde de kucukken kullanilacak aparatlar var bebek buyudukce cikartabiliyorsunuz.. Gorunus olarak da cok sevimli ..
Jeremh besafe iziturn ısıze kullanıyoruz. Eğer bütçene uyarsa besafe almanı öneririm güvenliği kanıtlanmış ve test puanları çok yüksek kumaşı güzel ve terletmiyor leke tutmuyor haliyle fiyatıda yüksek
Jeremh be safe izi comfort x3 isofix👍
Jeremh yoyko bear memnunum 😍
Jeremh yoyko ultimate
Jeremh yoyko bear. Fiytı ve sağlmlığı çok iyi. Kızımı bunaltmıyo. Döndüğü için alırken koyrken çok koly oluyo
Jeremh 4 aylık kızım. 2 aydın Britax römer dualfix kullanıyoruz şimdilik memnunuz. Hiçbir yerde durmayan kızım içinde rahat duruyor.
Jeremh baby care kullanıyoruz
Jeremh be safe iziconfort3
Jeremh Ben de takipte kalayım 😊
Jeremh çok araştırdık bizde besafe aldık çünkü güvenlik testi ADAC’dan en yüksek puanla geçen oto koltuğu her yanı köpük plastik değil diğer koltuklara göre daha yüksek bu yüzden dışarısını rahatlıkla izliyor bebeğim tabi buda koltukta sıkılmadan durması için bir avantaj 3 kademeli yatar poziyonu var yatarken kafa koruma başlıkları sayesinde kafası da düşmüyor ben çok memnunum
Jeremh ossen one 360 (kinderautositz) çokkkk memnunum
Jeremh be safe izi comfort3 isofixli
Jeremh elele Baby rotatefix 360 kullanıyorum çok memnunum. 360 derece dönmesi çok avantaj. Yatma pozisyonu biraz dha olsa iyi olurdu ama geneli aynı şekilde yatıo.
Jeremh cybex cloud z, güvenlik testlerinde yüksek puan aldığı icin tercih ettik
Jeremh Besafe kullanıyorum en güvenli markanın o olduğunu düşünüyorum.adac güvenlik testlerinden tam not almış bir marka
Jeremh britax römer trifix2 i size ❤️
Jeremh markasını bilmiyorum, letgo dan ikinci el olarak almıştım Bi tane, oglum 2 yıldır devamlı onda oturuyor yolculuklar da gayet rahat
Jeremh babyplus 360
Jeremh convers🌹
Jeremh Kraft spin Signal kullanıyoruz ☺️
Jeremh yoyko bear 360
Jeremh yoyko bear kullanıyorum memnunum ben
Jeremh besafe izi comfort x3
Jeremh baby plus basıc sp oto koltuğu yeni aldık 18 kiloya kadar taşıyo henüz 3 4 kere kullandım ama gayet memnunum 3 kademeli yatışı da var
Jeremh
Besafe izi comfort - gayet memnunuz her şeyinden, Adac testleri zaten çok başarılı 👍🏻 En güvenilir marka bence
Jeremh valla ben e bebekten aldım 350 liraydı heralde çooook memnunuz
Jeremh Maxi cosi tobi kullanıyorum. Adac testini geçmiş güvenli bir koltuk 9-18 kg, kemerle bağlanıyor isofix değil.
Jeremh durayım
Jeremh yoyko bear 360 derece dönebilen memnumun dönme özelliği çocuğu katıp çıkarırken daha kolaylık oluyor
Jeremh kraft
Jeremh 7 aylığız. Ben yoyko bear almayı düşünüyorum. Şuana kadarki yorumlarda herkes çok memnun. Bir iki aya fikrim değişmezse şuan için yoyko
Jeremh Joie all stage 0-36 oğlum beş aylık en çok yatan otokoltugu olduğu icin aldik şu an çok memnunuz. 360 derece dönen istemiştim aslında ama ne kadar hareketli o kadar güvenlik zaafı olduğunu öğrenince vazgeçtim
Jeremh joie kullanıyoruz ama hep kol kısmı çocuğun omzundan düşüyor biz mi beceremedik bilmiyorum 😕
Jeremh yararlı post notlarımı alayım hemen
Jeremh britax römer trifix i2..çok memnunum,adac testlerindeki puanları da çok yüksek.
Jeremh Sizi tartışmaya etiketleyeceğim, ben Joie I-Spin kullanıyorum, çok memnunuz. Adac puanı en iyi oto koltuğudur. Bunun yanında BeSafe, Britax, Maxi Cosi, Cybex, Gb gibi markalara bakabilirsiniz.
Jeremh Öncelikle fiyat aralığı belirlemeniz, daha sonra arabanızda isofix özelliği olup olmamasına bakmalısınız. Özelliklerde 360 dercee dönebilen mi olmalı, beneğiniz kaç kg kaç aylık boyu kaç cm? Her oto koltuğu her arabaya uyum sağlayamıyor maalesef.
Jeremh recaro optiafix
Jeremh besafe veya römark markalarına çok para vermek yerine yoyko bear 360 derece dönebilen oto koltuğundan çok memnunum tavsiye ederim
Jeremh Be safe kullanıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim
Jeremh baby2Go roverplus isofixli 360 dönebilen 0 36 cok memnunum🙂
Jeremh Maxi cosi tobi kullanıyorum. Yüksekliği ve Adac testinden geçmis olması önemliydi benim için o yüzden tercih ettim.1 yıldan fazladır kullanıyorum Memnun olmadığım bir özelliği yok.
Jeremh biz yoyko kullanıyoruz oldukca memunuz yatirma pozisyonuda var uzun yol icin vs ideal
Jeremh bizde pregonun oto koltugunu aldık kızım 4 ay 17 günlük ne zaamn takıcaz bilmiyorum ne zaman kullanılır 6 aylıkken kullanabilirmiyiz acaba
Jeremh Cybex sirona kullaniyorum bebegim suan 8 kg vr arkaya donuk pozisyonda kullaniyorum cok memnunum
Jeremh cybex pallas üzerine tanımam ✌🏻
Jeremh chıcco kullanıyorum cok memnunum.. Markalar arası fiyat farkı cok kendi bürcen için en uygunu sen bilirsin dikkat etmen getekm 2 sey var 1 ve en önemlisi adax testi yapılmışmı ypksa kesinlikle alma 2 cocugu içinden kolay cıkarıp baglayabiliryormusun onun dısında gerisi boş bence
Jeremh Bende daha bugün aldım. Kraft spin signal. Çok yaygın bilindik bir modeli kraftın. YouTube da bile kraftın bu modeli ile ilgili videolar çıkıyor hep yazdığımda. Adac testi yok ama Ecere44 diye Avrupa Güvenlik Standartı belgesi var. Yani adac yok ama tamamen belgesiz güvenirsizde değil. Adac testi olanlar 3 bin civarı. Ecere44 belgesi olanlar 1200-2 bin aralığı. Belgesizlerde bin lira civarı. Eceree44 kesin olsun adac bütçenize kalmış.. yüksekliği konusunda da hemen hemen Hepsi aynı alt tablasına bakarsanız görsellerden de onlarda standart. Ha tabi eski bir model olur onlar ingin biraz. Ama yenilerin hepsi hemen hemen aynı
Jeremh ben joie ı-spin aldım geçenki ebebek indiriminden çok memnunum özellikle 360 derece dönüyor olması çok iyi arkya bakarken sıkıldığında öne yana çevirebiliyorum ya da arabaya alıp koyarken de rahat oluyor tavsiye ederim, adac testlerinden de yüksek puan almış✅
Bende burda bekliyim
Maxi cossi isofix2
Besafe ızı comfort *
Avrelinannesi be safe i bir arkadasim da onerdi memnun musunuz?
ZmrtKby hsngisini aldiniz acaba
ZmrtKby hangi model bizde Kraft düşünüyoruz techno signal modelini
Berilismom bende daha yeni aldim inşallah memnum kalırız:)
Berilismom ayarlanabiliyor mu yatıyor mu yani
balkanliyim inanilmaz guzel ben cok arastirdim dunyadaki en iyilerde suan 1. Sirada tum testleri gecmis bilginiz olsun
Eylusunannesiii yoyko nun yatar pozisyonu harika gorunuyor dimi kullanan varsa tecrubelerini yazar mi ki acaba
Eylusunannesiii onlarda adac testi yok diye biliyorum
Eylusunannesiii ben yoyko kullanıyorum ve memnunum
balkanliyim yoyko ultimate modelini kullanıyorum, 18 aylık oğlum rahat ediyor içinde benim açımdan da artı yönleri var 360 derece dönmesi avantaj mesela yatar pozisyonu da idare eder diğer markaları bilmediğim için bız memnunuz malzeme kalitesi falan gayet iyi güneşlik var mesela takip çıkarılıyor üst kısmına artı yönü çok yani 😁
balkanliyim aynen benide o cezbetti☺️
balkanliyim oğlum altı aylıkken uzun yola gideceğimiz için almıştık. Arkaya dönük yatar pozisyonu yeterli çok rahat uyuyor. Şu an oğlum 14 aylık işe başladım her gün kullanıyoruz. Döner koltuğu olduğu için indirip bindirmek çok kolay. Kızım okula gidiyor. Oğlumu anneme bırakıyorum. Bebek koltuğuna oturmaya alışınca kucak istemiyorlar çok büyük rahatlık
balkanliyim yatar pozisyonu diğer markalar hatta be safe ile aynı. Zaten yatma pozisyonunun çok olmaması gerekiyor kaza anında Allah korusun güvenli değil kemerden kayabilir. O yatma pozisyonları açıları belli şartlara göre. Kullanımı kolay ve rahat. 360 derece dönebiliyor büyüdükçe çıkarılabilen ve büyüyen bir koltuk. Uzun yolculuklar için ideal
balkanliyim yoyko kesinlikle almayın bize geldi çok sorunlu oluyor arabaya kitlenip çıkmıyor otokoltuğu kırıyorlar o kadar diyim.Emniyet kemerini bağlaymadık koltuğa sorunlu geldi sorun malda olduğu halde kargoyu bize ödettiler çok sorunlu almayınnnn
Ada_Deniz ben de onu aldım Yenidoğandan itibaren olan çok memnunum açıkçası öyle 3binler 5binler vermeye gerek yok
Koala inofix kullanıyorum 150 tl ye letgodan aldım gayette kullanılışlı ve konforlu iso fix olmasına kademeli olmasına yıkayabilir olmasına 9 36 kg olmasına dikkat ettim sizde dikkat edersiniz