Delimine Gzde1 ben normaldede yemezsem azaliyor sütüm ya cok denedim o yüzden tutmuycam yapi meselesi yemeyip sütu bol olan annelerde var benim arkadasim gün icinde kahve sigara yemek bile yemio fazla sütü masallah bebegi 2yasina geldi hala emiyo bense yersem oluyo
zeyn09 Gzde1 oğlum 11 aylık bende bilemiyorum normalde de çok zorlanıyorum zayıf bı bünyem var şimdi oğlum sürekli uyumadan memede gece hep memede haliyle çok acikiyorum hiç dayanamıyorum, önce deniycem bı iki gün ona göre devam edicem sanırım 🤷🏼♀️
Beyazlale Gzde1 benimde 4 aylık oğlum var fakat bende oruç tutamayacağı. Emziriyorum. Mamada veriyorum fakat namaya yüklenirsem beni emmeyi bırakır
aay1 @Gzde1 benim bebeğim 3 ay 26 günlük sadece anne sütü veriyorum araştırdığıma göre kararı kendinize bırakıyorlar ama sadece anne sütü alan bebekler için yiyeceksiniz su içeceksiniz ki sütünüz olsun yiyip içmezseniz sütünüz olmaz allah şart koşmuyor emzirenlere bebeğinizin rızkını azaltmayın diyor daha sonra tutmalıymışız ben büyük ihtimal öyle yapıcam çünkü bazen emzirmeden sonra su içmeyi unutuyorum sütüm olmuyor🤷🏼♀️
KubrAyhanYigit Benim oğlumda 6bucuk aylık doğduğundan beri meme mama olarak besleniyor sütüm yetmediği için. Ek gıda da başladı 1 gün tutup 1gun tutmayarak denicem duruma göre :)
Gzde1 KubrAyhanYigit benşm oğlum 8 ay 28 günlük bende öyle yapmayı düşünüyorum memeye bağlıyız sürekli çünkü
Gzde1 Delimine 😂😂 benimde var öyle bir arkadaşım 1 buçuk yaşında falan oğlu ilk doğduğunda baya vardı sütüm ama benim azaldı tutsam daha da qzalıcak biliyorum uzun süre emzirmek istiyorum
aay1 @Gzde1 amin inşallah sizde öyle🙏🏻 Benim bebeğim de memeye çok düşkün o yüzden tutamıcam maalesef