ElaEsma Ya kızlar yeni tanıştığımız arkadaşlarımız var bunların eşleri instagramda görüyorum tanıyor olabileceğim kişilerde bekar gibi takılıyorlar bulunduğumuz ildeki takip etmediği kız yok neredeyse baktım bu adamların isimleri felan da farklı değil profilleri açık eşleri bunları görmüyormu 🤔 çokmu genişler yada saf yada çok özgüvenli mi ben anlam veremiyorum. Bizim yanımızda göstermelik aşkım canım cicim midem bulanıyor resmen ve bu kadınlar çalışıyor bi boyun eğme gibi bi şeyde yok siz bu durumu nasıl açıklarsınız? 🤔 Merak ediyorum
PoyrazinannesiEbru ElaEsma Bize ne . Kendi kocalarıımız bitti şimdi elalemin kocası kaldı karışmadık 😏
Deletedmom324 ElaEsma esimin dunya kadar kadin arkadasi var. keza benim de erkek var. sorun ne anlayamadim ki? Kendimizden mi vazgecelim evliyiz diye. Evlilik herseyi kisitlamak kisiliginden odun verme demek degil ki 🤷🏻♀️
ZeynepAdam ElaEsma her evlilik her insan farkli yapidadir alan memnunnsatan memnunsa sorun yok bence birak onlar oyle mutlu oluyorsllpa olsun diyorum bu herkes icin gecerli bence...
ElaEsma PoyrazinannesiEbru tabiki bize ne banane ama merak ediyorum bu beyin kafası diye bu durumu yaşayan kadınlar vardır belki
Cemrelina Her koyun kendi bacağından asilir. Bizi ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsın kimse mukkemmel değil 😁
NrYlmzTsr Deletedmom324 al benden de o kadar 😒 Evlendik diye ne esimiz ne biz kendi hayatimizi somutlandirip yasayamayiz ki. Herkesin kendine ait bir ozel yasam alani olmali.
Aaylin Deletedmom324 Bazi insanlarin arkadaslik ilişkisinden haberleri yok. Bir kadin ve erkegi bir arada gorunce mahallede agzinin suyu aka aka dedikodu yapan teyzelerin yeni versiyonu da bu arkadas gibileri iste. Hic bitmiyorlar maalesef.
NrYlmzTsr Diger arkadaslarinda dedigingibi, kendi esiniz bitti baskasinin esi yuvasi mi derdiniz oldu? Cok merak ediyorsaniz gidin onlara sorun. Belki ortak arkadaslari, belki taniyor. Herseyi gizli yapandan korkun.
Rabiyamine NrYlmzTsr çoğumuz çalışan anneleriz iş yerinde erkek arkadaşlarımız var mesela benim çalıştığım odada kadın bile yok napıyım şimdi benim eşim geniş mi oluyor tövbe estağfurullah ya 😁
KaSeAy ElaEsma Ayrıca başkalarının eşleri kimleri takip ediyo ne kadar kız arkadası var diye niye bakarsınız anlamadım??
NrYlmzTsr Rabiyamine hepimiz genisiz 😆😆 Yani benim de is arkadaslarim erkek, esiminde is yerinde kadinlar var. Fonus boyle poset gecirdik kafamiza kimseye bakmiyor ve konusmuyoruz biz, lutfen 😂😂
fatima ElaEsma sen bunları görüp bakarken acaba senin eşin ne düşündü 😁 Açık açık her şeyi yapandan değil, sinsice her şeyi yapandan korkacaksın. kadınlara hakaret etmişsin başlığında değiştir istersen..
Alazcns Dünden beri bir post altina yaptığım yorumdan dolayı yemedigim hakaret iğrenç söz kalmadı. Bu başlığın adı da çok saçma kadın kadina destek olacakken nerden me bulurum da yerin dibine sokarım haline geldi. Herkes kendinden sorumlu o yüzden bize ne size ne?
Aaylin ElaEsma Milletin kocasinin kimleri takip ettiğine varana kadar profillerini incelemek size mi dustu acaba?