morpella https://imgyukle.com/i/OSSkPb kızlar bebeğimin göbek deliği aşırı dışa çıkmış ilk defa böyle bişi ile karşılaşıyorum doğduğundan beri böyle normal mi yoksa göbek fıtığı mı
Fun morpella kesimle mi alakalı acaba diye düşündüm. Bence zamanla düzelir daha çok küçük sanırım? Ve bir de dikkatimi çekti bezi biraz sıkı mı bağlıyosunuz?
SAREyvz morpella 41 günlük kızımın da böyle doktorumuz göbek fıtığı dedi geçebilirmiş bekliyoruz biz de.
SelimeliS morpella bizimde boyleydi benim oglum cok ıkınırdı cok gazli bi bebekti sizinde mi öyle? Bi kac ay sonra geçti ama bide bu cok kötü degil daha kötü sekilde gobegi dışarı cikan bebekler var internette arastirirken görmüştüm korkmayin gececektir 🌸
morpella Fun henüz 20 günlük bezi sıkı bağladığımı düşünmüyorum iz yapmıyor daha gevşek bağladığım zamanda sızdırıyor
morpella SAREyvz ya korkuyorum bu durumdan 10 gün sonra kontrolümüz var bunu gösterecem bakalm ne diyecek doktorumuz aslında ilk doğduğunda bakmıştı ama bişi demedi
SAREyvz morpella Hiç korkmayın bie doktorunuz görsün belki kesimden dolayı böyledir fıtıkda olsa doktorumuz korkulacak hiç bir şey yok demişti 🤗