emation55 Bebeğim 3 aylık yeni yeni birşeyleri tutuyor ve etrafı gözlemlemeye başlıyor onun için oyuncak seçimi nasıl olmalı ne gbi Kitaplar nereden almalıyım önerisi olan var mı kızlar sizler nasıl aktivite yapıyorsunuz
Zeyna_ emation55 benimde 3 ay 6 günlük hışırtılı kitap aşırı ilgisini çekti. E bebekten almıştım Birtek onu tutup oynuyor neredeyse
Fatosemir emation55 valla ben türlü türlü çıngırak aldım kitap aldım hiçbiri ilgisini çekmedi sadece fırın poşetini eline alıp inceliyor :)) oyuncak alana kadar size de fikir olsun. Fırın poşetini kırıştırıp eline verin hem kaslarını geliştiriyor hem çıngırakları tutması için pratik oluyor
Giraysmom20 emation55 sozy toysun kumaştan çıngıraklar var çok güzel oğlum 2 aylıktı verdim eline şimdi 12 aylık hala oynuyor onlarla birde hışırtılı kitaplardan alabilirsiniz onları çok seviyorlar
calikusuu emation55 Hışırtılı bez kitaplar var, hayvanlar, bitkiler gibi varlıkların da resmi oluyor. O aylarda kızım en çok onunla oynuyordu, zeka kartları alabilirsiniz. Bir de çıngıraklı çoraplar felan oluyo onlar da ilgi çekiyor.