Zeynepela13 Merhaba bebegime aptamil proseyneo.mama.veriyorum asidan.beri.kakasi yesil acaba mamadan mi asidan mi baska.ne olabilir Aptamilden once hipp kullaniyodum idrar.tahlili verdik ama daha sonuc cikmadi
minibiranne Zeynepela13 merhaba canım bir bilgim yok ama akşam bir doktorun canlı yayınını izledim orada dedi ki siyah ve beyaz dışındaki tüm kakaları normal kabul ediyoruz diye 🤷♀️ Ama dediğim gibi bilgim yok
Nazli_07 Zeynepela13 Kan ilacı demir ilacı vs veriyor musun veya ekgida birşeyler denediniz mi ondan da olabilir ama mama alan çoğu bebeğin kakası yeşil oluyor benim kızımda yeşil yapıyordu bu sıralar düzeldi birşey olmaz merak etme 😊
Miran12 Zeynepela13 canım önsüt çok aldıysa meme den ondan kaynaklanıyor olabilir, sadece mama mı veriyorsun?
Miran12 Zeynepela13 ha bir de d vitamini kullanmaya yeni başladıysanız, ondan olur bizde de oldu çünkü
Zeynepela13 Nazli_07 bebegm 2.5 aylik ben kan ilaci vs almiyorm tkviyede yapmiyorm insallah mamadandir
Nazli_07 Zeynepela13 Mamadan o zaman kızımda sadece mama alıyor kakası bazen yeşil oluyor geçen aya kadar her kakası yesildi düzeldi ama
Durununannesi06 Bebek sindirememiş olabılır mamayı muhtemelen sindirilmedigi taktirde mama öyle yeşil kaka yapıyolar