Ceren255 Napıcağımı şasırmış durumdayim 9 gündür böyle ve hergün bi umutla kalkıyorum stres yapamamaya çalışıyorum ama artık umudumu kestim 5 dk zar zor emiyo napcem ben ilk cocuğum herseye çok yabancıyım 😓
pembeninkurku Ceren255 canım zorla pes etme sakın ben pes ettim pişmanım ama ne olursa olsun zorla ver uyku semesi daha çok vermeye çalış inşallah düzelir.
Nida_nur4448 Ceren255 canım benimkide ilk zamablar öyle yapıyordu ben zorla gene emziriyorsun ayağa kalkıp gezerek emziriyordum zorlasa olsa emzirmeye çalış kuzum benim benimkide öyleydi korkma❤️😊
Burcinisp Ceren255 benim ilk kızımda sadece 5 dk emerdi. Kilosu falan gayet yerinde idi. İlla 20 dk emecek diye bir sınır yok. Kilosuna vs. dikkat edin.
Nida_nur4448 Ceren255 ilk kızıma bende öyleydim anlayabiliyorum canım benim seni ayakta gezerek emzir kucağında sallla biseyler yap ses çıkar bosekilde emer birincide bende çok zorlanmistim anlıyorum seni üzülme sen benim kızım öyle böyle yaparak 5 inci ayimiza girdik❤️❤️
Ceren255 Nida_nur4448 ayh.. insallah 5. Ayima bende emzirerek gire bilirim canm benim gercekten emzirmek ne kadar zormus bebegi olanlari görünce emzirdiklerini falan bana çok rahat guzel geliyodu ama bu kadar zor olucağı beni psikolejik olarak yorucağı aklimin uvundan gecmezdi 😖 ins. Güzel gunlerde gelicek kızimla 🌸
snysny Ceren255 canım benim bebegım suan 4 aylık doğdu doğalı hep dakıka tuttum 3-4 dakıkayı daha gecmemıstır cok uzuluyodum ama kılosu aksıne onde gıdıyormus doktor herkes 20 dakıka emmek zorunda deıl demek ki sütün kalıtelı kı az emmesı yetıyor doyuyor demısti. Senın ıcın onemlı olan kulosu
Ceren255 snysny anladim canm insallah benim sutumde bebegime yariyodur 44 günlük bebeğin kilosu kaç olmali ??
maestro kıyamam.. ama belki 5 dk emmek yetiyodur. benim kızım da 5 dk emiyor ama alacağını alıp üstüne bazen birazını çıkarıyor. vazgeçmek yok 💕
Ceren255 maestro insallah yalnız olmadığımı bilmek güç verdi açikcası 😊 demekki benim gibi cok anne varmış 🥰
Burcinisp Ceren255 yani o kilo eğrilerine bakıyordum ben ortalama gidiyordu. Sonra kilo olarak tombikledi az emmesine rağmen. Sütüm yağlıymış meğer.
Nida_nur4448 Ceren255 gelir gelir canım benim sen kafana takma öyle böyle derken kocaman oluyorlar❤️❤️
Sinemciftci Burcinisp sütünüz ilk emdigi zman sulu mu yoksa beyaz mı benim sutum su gibi gakiba buda yağsiz sut oluyor 😑 ve bebegim zar zor emziriyorum meme reddi yapiyor henuz 1 aylik
Narin9 Ceren255 çoğu annenin başında geçen şeyler bunlar gezerek emzirmeyi dene bıraktığında zorlama biraz bekle sakinleşince tekrar dene en önemlisi stres yapma çocuk hissediyor bunu oda strese giriyor kilo alımı iyiyse sıkıntı yapma kaç kilo doğdu ve şimdi kaç kilo
Ceren255 Nida_nur4448 😅😅 cok alışmasida iyi değil sanırım 😅😅 benimkide daha minnacik ama gezdirince nasıl rahatliyo evin icinde kızlar fena fenaa 🥰😅😅