Twinsmomee Merhaba güzel anneler, sorum şu bebeklerinizi ne zaman küvette yıkamayı bıraktınız ve banyoda birlikte mi duş aldınız yoksa siz sadece yıkadınız mı?
biregesevdasi Twinsmomee 5 aylık bebek küvetinde yıkıyoruz eşim banyoda yıkanmaya izin vermiyor su aniden sıcak olur bebeği yakarız diye.☹️
lalenurr966 5 aylıkken bıraktım. Baazen beraber duş alıyoruz bizim küvettin içinde eşim yanımdayken, yokken de duşakabin de oturtarak yıkıyorum onu.
Twinsmomee lalenurr966 nereye oturtuyorsunuz acaba tabure gibi bişey mi yoksa altına havlu vs serip yere mi? Benim ikizlerim var 1 yaşında olacaklar artık küvetten tutunup kalkıyorlar falan bide çok hareketlenince bende sırılsıklam oluyorum yıkarken
lalenurr966 Twinsmomee Bebekler için banyo oturağı var canım. Resimdekinin benzeri var bende kesinlikle al derim çok işe yarıyor hem daha fazla zaman geçirmiş oluyorsunuz duş alırken oyunlar falan oynuyorsun keyifli geçiyor.
Twinsmomee biregesevdasi bende onu düşündüm canım ya yavaştan alıştırsam iyi olcak 1 yaşında olcak benimkiler 😂