Aryemus_3 Feran bol su soğan sarımsak kelle paça sirke pekmeze katılmış zencefil zerdeçal ıhlamur papatya kuşburnu yoğurt sebze meyve c vitamini d vitamini ve kalsiyum tablet tükettim emziriyordum ilaç kullanmadım Allah şifa versin annenize
Angellove94 Feran canım birde turşu yesin turşu suyu içsin çok iyi gelir sen ara kendini tutmaya çalış sürekli arayp konuşun morel olsun
Feran Angellove94 şimdi konuştum canım. İlaçlarını nasıl icicegini söyledim. Şimdi arayıp turşu suyunu da soylicen ama midem bulanıyor diyor
mombeto Feran bahçelievler devlet hastanesinde yattı. Yesin zorlasın babam zorladı babam daha hafif atlattı annem zorlamadı daha zor atlattı. Yesin mutlaka salata yeşillik yiyebilir belki öyle şeyler de yapın hafif yemekler yoğurt çorbası falan
Feran mombeto zorluyoruz işte az da olsa bisiler yiyo. Çok şükür ki sizinkiler atlatmış. Kaç yasinda anneniz babaniz
3MelekAnnesi3 Feran bol su lavaboya cıktıkca cişiyle beraber atar o yüzden asıır su öneriyo doktorlar
gululas23 Feran benim kardeşim de pozitif. Limonlu su, taze portakal suyu iciyor. Düzenli yemek. Ihlamur. Tatli ve hamur işi yenmemeli dedi hemşire akrabamız. Onlari da kesinlikle yemiyor