Evet hanimlar basliktanda anlasilacagi uzere sorunumuz budur.bebegimi simdiye kadar hic emzirerek uyutmadim.yani ben hep uyandiginda besledim onu.2 aylikken gecede tek beslemeyle sabah 6 da uyanirdi.3.aya girdikten sonra biseyler ters gitmeye basladi.mesela gunduzleri zaten fazla uyumuyorduda 1.30 saatte 30 dk filan.bu ay 30 dk 40 dk tas catlasin 45 dk.neye gore degisiyor bu bende bilmiyorum.yine 1.30 2.00 saat arasi uykusu geliyor.son mesela 18.00 de uyandi diyelim emdi o emmeyle bir sonraki uykuda gece uykusuna geciyor oda yine 1.30 2.00 saat arasinda bisey oluyor.ama bu ay mesela gece uyandi diyelim 1.30 da emerken uyuyor yerine koyunca uyanmalara basladi acaba cokmu acikiyor ondanmi oyle yapiyor diye o uyanmadan besleme yapayim dedim bikac kere yakalandim.onun hareketlenmesini bekleyincede mesela emiyorya emmesi bitti biraz bekliyorum kucagima alip yerine koyarken uyaniyor.sonra ne sallama ne bisi sadece emerek uyumak istiyor.o sekilde aglamasina kiyamiyorum tmm emerek uyusun diyorum ara ara uyanarak valla aksama kadar o sekilde yapabilir o potansiyeli var yani.ne yapsam ne etsem bilemedim.bu sekil bisey yasayan varsa cozum bulabildimi nasil yapti nasil etti bi anlativersin bana.cok uzun oldu ama ancak bu sekilde anlatabildim kusura bakmayin.bu arada oglum 3 ay 19 gunluk.birde doyma hissi henuz yok sanirim o neden hala yok onuda bilemiyorum.tmm bu bir refleks ama karni tokken agzina meme verilince yine almasi normalmi bilmiyorum.