elo Kesin zayflatyor dediginiz urun yada btki cayi varmi nazil zayfladiniz kizlar bana agir diyet sylemeden nasil zayflicagimi sylermisiniz ya 55 le hamile kaldim 75 ile doguma girip suan 63 kiloyum oglum 3 yasina grecek ama gtmedi
ErenimBalOglum elo az yiyerek ölçülü yiyerek öğün sayısını azaltarak ve leslie yaparak verebilirsiniz ben bu şekilde 10 kilo verdim 1 buçuk ayda tabi bunun yani sırada seher akgulun kürlerini uyguladım
ErenimBalOglum elo diyet yapmadım ölçülü ve 2 öğün beslendim ara öğün olarak yeşil çay veya kiraz saplı çay içtim spor öncesi de tarçınlı türk kahvesi içtim bi sabah bi aksam
ecemm-6161 elo canm öncelikle hamur işi ekmek tatlı dan şekerde. Kesinlikle uzak durma. Gerek günde en az 3 litre su içmem gerek bi karışım biliyorum bunun Yanımda hareket ve mekik çekerse. Canm zayıflıyorsun. Kesin diyorum 😊 1 fincan süt 1 tatlı kaşığı kahve 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı kakao
_ADA_ elo ekmeği bir dilim sadece kahvaltıda yemeniz, makarna, pilav, hamur işi, işlenmiş gıda, çikolata, cips yememeniz, günde 2,5-3 Lt su tüketmeniz, günde 10.000 adım atmanız, akşam yemeklerinde aşırıya kaçmamanız kesin zayıflatıyor.