sokomel Canım 2 yaş yazsa da 15 aylıkken göstermeye başlamıştım adeda olan seti 3 kitaptan oluşuyor A kitabından başlamıştık, içeriği şu şekilde renkli canlı resimler var her sayfada sorular var örnek veriyorum köpek nerede, güneş nerede, yemek yapan anne hangisi, hangi bebek oturuyor, kırmızı balik hangisi, en küçük çocuk hangisi, hangileri içilebilir, disari çıkarken hangilerini giyeriz vs gibi sorular ve cevaplar da resimler. Sizin sorduğunuz soruyu parmağıyla göstererek cevaplamis oluyor. Ilk zamanlarda sadece birkaç şeyi gösteriyordu fakat ben sürekli anlatıp gösterdim 2.5 ay oldu mesela su an ilk kitabin neredeyse tamamını yapıyor yani gösteriyor, beesmart olanın da taşları var oyun gibi meyvenin, hayvanın, nesnenin aynısi, yarım olanlarin bütününü, renkler, altında üstünde, önünde arkasında içinde disinda gibi sorular soruyorsunuz o gösteriyor taşı veriyorum onun üzerine koyuyor bu şekilde. 15 gündür kullanıyoruz bu seti baya etkin şekilde yapiyor ama bunda adeda eğitim setinin çöm faydası olduğunu düşünüyorum ❤ bence siz de 15 aylıkken başlayabilirsiniz kesinlikle ne kadar erken o kadar faydalı ❤