Seda Kızlar 2. Çocuğum ilk çocuğumda çok sütüm vardı bunda daha 48 günlüğüz ve hiç göğüslerim sert dolu olmuyo ilerde eminimki yetmicek süt arttırıcı şeyler var mı deneyip memnun kaldığınız humana işe yaramadı
Esma4682_Annesi Seda aktardan kuru dut alın onu kaynatın hemcsuyunu için hemde dutu yiyin hem süt yapar hemde tuvalete çıkmanızı kolaylaştırır
Kelebegimmmm Seda sert olması gerkmz. Sert demk terbiye olmamş meme demk. Ve de suyu ayrışmış demk. Yeterli kilo alımı sütün yeterliliğn tek ktiteri. Yiyeck içeckle uğraşmayın süt yapmıyr sadece emzirn
Gokcen_26 Seda gecenlerde kadayif tatlisi yedim cok etkiledi. Bi de boza . Bunun disinda dereotu bulgur pilavi fln hep guzel sut artiryo
Seda Kelebegimmmm canım ama sütüm de yeterli gelmiyo anlıyorum yani hem yeni doğum yaptım göğüslerimin dolu dolu olması gerekmez mi göğüsler 3 aydan sonra terbiye olur biz daha 48 günlüğüz
Seda Gokcen_26 dereotu bulgur havuç marul bunlar bende etki etmedi zaten çok gazlı bi bebeğim var üstelik sürekli kabız oluyo gaz yapan hiç bişeyi tüketemiyorum yeşillikte süt yapmadı nedense
Kelebegimmmm Seda herkesin süresi farklı terbiye içn. Dediğim gibi tek kriter kilo alımı. Evham yapmamaya çalışın