durucinar Metsil denedik olmadı bio gaia(prebiyotik) kullandık oda olmadı şuan sab simplex kullanıyoruz memnunum tavsiye ederim sizde dozunda kimyon çayı tuketebilirsiniz
Nida_nur4448 tosbilitostos yaaa Allah Allah ya iyi aslında ama benimkine yarar seninkine yaramaz doğru
Umayala Zinco metsil sab simplex gazndamlasi denedim hiç bı ise yaramadi biogaia forbiome minies probiyotik denedim yine çok olumlu olmadı nurse harveys vazgeçilmezim oldu inanılmaz rahatladı yavrum tabi çocuktan çocuğa değişiyor
tosbilitostos Umayala doktora danışıp mı aldınız benim bebeğim 40 günlük alacagım ama tereddüt ettim sizinki ne kadr
Tuba18 Umayala kullandığınız nurse harveys resmini atma imkanınız var mı acaba eşim almış yanlış almış galiba
Umayala tosbilitostos tabiki probiyotikler dışında kullandığım gaz damlaları doktor önerisi. Probiyotikler de görümcem eczacı onun önerisi benim bebeğim şuan 2 ay 10 günlük
Umayala Tuba18 olabilir. Colex bize iyi gelmedi iki kullanımda fark ettim kestim hemen damlasiyla yola devam gaz sıkıntımız bitene kadar 😫