Nrnfth Morlahana Ilac etkisini kaybedince tekrar cikiyo 4 saat dolmadan ilac vermeyin arada yukselirse ilik dus aldirin
Nrnfth Morlahana 112 yi arayin bizimde 39 oldu ama düsurduk arayin sorun yinede dusmezse tehlikeli tabi hastaneye alabilirler
Morlahana Nrnfth şimdi düştü bir dusuyo bı çıkıyor neden böyle oldu çok endişelendim ilaç bekliyoruz doktor acmadida
HazalMR Morlahana bebeklerde covid oluyor deniyor bi 112 arayip danisin onlar sizi covid destege yonlendirir doktoruda arayin Allah yardimciniz olsun cok üzüldüm
Muallimmmm Morlahana geçmiş olsun bizde covid iz maalesef oğlumda 2 gündür ateşli hala basında bekliyorum sakin olun panik yapmayın calpol kullanın bize sağlıkçı solunum sıkıntısı baygınlık hali olursa çocuğun 112 arayın demişlerdi onun dışında bişy yapamıyoruz dedi soguk uygulama yapın inçe giydirin inşaAllah hemen atlatırlar bizde ses kısıklığı burun akıntısı ateş var
Muallimmmm Morlahana düştükten sonra belirli bir saat çıkmıyor öğlen ateşliydi düştü gece 1 de çıktı ateşi şimdi düştü çok şükür vücudu savaşıyor covidle Allah yardımcıları olsun sizin kaçıncı günü
Morlahana Hastaneye götürdü kardeşim biz pozitifiz olduğumuz için , paronox diye bı fitil ve İbu baby diye bı fitil vermiş ibu baby asla depolarda bile yok bende kendi doktorunu aradım 6 saatte bir sadece paronox verin dedi ne kdr etkili olur bilmiyorum