Melikeg123z Muz lekesi nasil cikar fikri olan var mı leke cikarici falan denedim yok banamslisin demedi daha bi kerr giydigi tulumlar takimlar hep lekeli
Ikrazumra19 Melikeg123z muz lekesi cikmiyor ya benim kiz koltuga surmus hala duruyor ne yaptiyaam gitmedi
kadirayse Melikeg123z Aspirin ve pril bulaşık sabunu sık güzelce citile çıkar hiç olmadı beyaz kalıp sabunu rendele suya giysileri de koy kaynat canim
Echche Ben çamaşırlarla beraber bulaşık makinesi tableti atıyorum icine. deterjan gözüne de normal toz deterjan atıp 60 derecede yıkıyorum çıkıyor
Ozgeersin Leke yeni olduğunda vanish leke çıkarıcı döküp üstüne suda bekletiyorum sonra makinada yıkıyorum,çıkaramadığım tek leke elma suyu oldu.
rike-nile-aro Melikeg123z benim beyaz halıma döküldü ne denediysem çıkmadı ama dalanın beyaz sabunu çıkardı. Leke oluşunca yapıyorum Beyaz sabun denemiş miydiniz? ( Ama kir sepetine öylece lekeyle bırakıp leke içine işleyince çıkarmaya uğraştıysanız hiçbir şey maalesef çıkartmıyor)
Melikeg123z rike-nile-aro yok hemen suya tuttum leke cikarici doktum sabah makineye attim bide beyaz sabun deneyim ben bebegimin kiyafetlerini bebek deterjaniyla yikiyodum artik sabuna gecicem
RuzgarMommys Mz kuruyunca fena :/ Ama elma suyu lekesi hıc çıkmıyor Beyaz bodylerin hep yakası boynu bükük :/