EsofmanliSevketHoca AloneMom Bıragın gelsin🤩 Daha bu saatten sonra karışmayan ortalığın da, mikserini parçalarım🤪
Mircet Mom064 aynen öyle ama çok özendiriliyor ben 300 koydum 500 aldım bilmemne elindekindende olucaklar ona üzülüyorum haram para çıkmak için haram kapı arar
EsofmanliSevketHoca Mom064 Tamam beni de çağırın o zaman, bugün ekşınsız uyumak farz oldu bana artık napim🥺
Caglarass Mom064 Aman cinsellik açmayın, kaynana postu açmayın, sağlık postu açmayın hastaneye gidin. Sıra coinlere mi geldi 😄 Gündem başlığı bunun için var 😂
Mom064 Caglarass kuzucum acılabilir simdi mesela bi soru soruyolar bitcoin nedir? 10tane aynı post var 🤷🏻♀️😳bundan bahsediyorum yani ben mesela önce daha önceki açılmıs postlara bakarım yeterli cevabı alamadıysam yada durum değişikse farklı bir post acarım😂
Caglarass Mom064 Onlarıda öyle kabul edicez napalım 🤦 Bazıları o kadar saçma ki bende sinir oluyorum, sorulcak soru var sorulmayacak soru var 😅 Hazır cevaba alışmışlar Google amca var aslan gibi 😂😂
Hirab Mom064 ay valla okudum önceki postları kadar çok bendemi yapsam diye düşünmedim değil.😅😅 Normalde karsiyimdir ama cidden kararı olan var 😏
Mom064 Hirab yani bence oynamayın haram yönünü geçtim zengin olsanız anlarım benim gibi gider bir bitcoin satın alırsınız ama gidiyolar. Ufacık bi hisse satın alıyolar batırıyolar onuda🤷🏻♀️Saka bi yana cocugumun rızkını öyle yerlerde kaybedemem
Hirab Mom064 Mom064 oyunmu oluyo canım valla sadece okuduğum postlarda kararlarını gorudm hicbi bilgim yok. Haklsiin evladımız var ona yedirilmez o para az olsun bereketli olsun. 😍