DurununAnnesi12 kakasını yaptııı 3 gündür kabızdı doktora gitmek için hazırlandık altına bakayım dedim yapmış şimdi de altını açtım yatak üstüm battı 😂 ne kadar birikmişse artık 🤣
prenses_annesii2603 DurununAnnesi12 ah yavrum rahatlamıştır şimdi keyfi yerindedir gözünaydın canım 😂😏
Zeyy16 DurununAnnesi12 aynı sorun bendede var cnm iki günde bir 3 günde bir yapıyor doktora götürme boşuna cnnm 3 günlük icn cnkü onlarda norml karşılıyor mama icn cpcuk 5 gün anne sütü olan 10 gün yapmayabiliyormış vala bnde bekler oldum yapmıyor yapmıyor bi yapıyor üstü başı batıyor 😁😁
Mariposa DurununAnnesi12 çocuklar kabiz olmasın ya çok üzülüyorum dışarıya çıkıyor olmak büyük nimet bence
Talhammihri DurununAnnesi12 anne olmadan once bok basi bekleyeceksin bok gormek icin dua edeceksin deselerdi cok gulerdim ammaaaa bende sen gibi takipteyim hep bir gun yapmasa hemen isal edecek biseyler ariyorum 😅
NukleerBaslikliKiz DurununAnnesi12 Çocuktan önce bi gün birinin kaka yapmasına sevineceğim aklımın ucuna gelmezdi 😊
Talhammihri DurununAnnesi12 benim coxugum da redlu var galiba dogdugundan beri devamli kusuyor zeytin yagini da kustu bacim sastim kaldim
DurununAnnesi12 Talhammihri mama veriyorum günde 1 defa mamasına koyuyorum doktorumuz söyledi kabız yapmıyor böylelikle mama
Talhammihri DurununAnnesi12 bende hic kabizlik sorunu yok du ama yinede insan biraz gecikince merak ediyor aksine mamalar bizi biraz isal bile ediyodu yaramadi