MinikLinammm Bende yapmak istiyorum bunu hangi uygulamayı indjriyoruz nasil takip etmeliyiz yükselince nasil alim yapicam düşünce nasil geri cekilicem bilgisini verirmisin canim yukarıda okuduklarimdan az biraz anladım ama
Browni_61 Yesidil cnm düşüyo ama sonra tekrarr yukselise geciyo o zamn dusktn aliyosn yuskelise gecrigi icn artiyo ama şuan hic yukselmiyo gittikce düşüyo almanin bi kârı yok yni
Buseilgnn Browni_61 peki bu uygulamaları telefon üzerinden kontrol etsek bir problem olur mu ki siz nerelerden bakıyorsunuz
Yesidil Browni_61 şuan yatırım yapmak mantıklı değil hot ve btt ye ozmn bide onları iyi takip etmek gerek demekki anlamak lazım biraz ama bende hiç bilmiyorum:) araştırmalardayım:)
Browni_61 Buseilgnn tlfondan bakiliyo zaten🌸Bilgisyri olan onada yukler esim tlfndan takip ediyo basinda oldugu surecede bilgisyrdan.Sorun olmz heryerdn bakabilrsn
Browni_61 Yesidil mantikli deil evet gitikce dusuyo aksm 8binlerdi yukselis bugm 6binlre dustu mesela yuzdesi azaliyo git gide takip edin cikmaya basliucaktr yukselmye basldgi zamn cok yukselmdn gne duskte alirsn o artr katlrsn.Esimde dun satti dustugu icn beklemedyz satilms duruyo para
Buseilgnn Vanilya bende anlamadım zaten😂😂😂 aslında söyle demek istedim ya telefonumu ele geçirirlerse🤦
Shdymn OncedenGurme benim de abim yatırdı parasını eşim de yatırmak istedi ama ben şüphede kaldığım için yatırtmadım neden şüpheli diyorum sanal para acaba merde değerleniyor bu para nereye koyuyorlar da kazanıyor artıyor belirsiz
OncedenGurme Shdymn altın, dolar, euro nerede değerleniyor? Piyasası var. Sanal paranın da piyasası var
Buseilgnn Vanilya ya şimdi bazı uygulamalar sıkıntı yaratıyor ya hani indirdim mesela sorna o uygula yüzünden herhangi Bi sorun yaşar mıyım ki heykleme falan
Buseilgnn Vanilya insan korkuyor ben bir de devlet dairesinde çalışıyorım her işim telefonla ondan Bi korkmadım değil
Buseilgnn Vanilya minimum 100le denerim herlalde baktım oluyor kendi ana pramı alırım kazanırsam onunla devam ederim ama şartlar neyi gösterir belli olmaz tabi yenik düşmemek de lazım inşallah düşmem 🤦
Vanilya Buseilgnn Düşme canım düşme. Ben yatırdım dün. Sürekli kaybediyorum. Aman dedim kalsın artık. Belli olmuyor yükseliyordu az önce şimdi ne oldu bilemedim. Bence iyice araştırmak lazım.Bilgi sahibi olmak lazım.
sinber Vanilya sistemi borsa gibi mi acaba ? Düşüşte yani zararda bekleyip yükselince tekrar ana paraya ve kara geçiyor mu ? Yoksa diyelim ki 100 lira 0a kdr düştü sat demediğim için para eklemek mi gerekir? Anlatabildim mi bilmiyorum