sokomel selam hanımlar. geçen yaz bebeğim daha emeklemiyordu bile ve pandemi nedeniyle tatile gitmedik ama bu yaz bebeğimi denizle tanıştırmak istiyorum. ama aklımda deli sorular. bebeğini kendi yatağına alıştırmış anneler tatilde bebeğinizi nerde yatırıyorsunuz. ben yanımızda uyutmadım bugüne kadar. sadece 2-3 kere sabaha karşı almışımdır çünkü biz uyurken yataktan düşer diye korkuyorum. mama almıyor süt ve ek gıda alıyor. tatil zamanı ek gıdası şu bu nasıl hallettiniz? 16-28 ay civarı olacak tatil zamanı.
Melankoli sokomel odaya bebek yatagi getiriyorlar, önceden belirtmeniz lazım. iyş bir otele giderseniz bebek büfeleri oluyor. Onlara özel yağsız tuzsuz yiyecekler hatta hipp kavanoz mama bile görmüştüm.
sokomel nur-nr_123 iyiymiş öyleyse ama nasıl bir yatak koyuyorlar park yatak gibi mi yoksa ahşap mı 😬 park yataksa içime sinmez her yeri ısırıp duruyor bebeğim. Melankoli her yaz aynı otele gidiyorduk iyi bir oteldi ama hiç bebek bölümü dikkatimi çekmemişti öyleyse iyiymiş ama bu sefer de eve dönünce kavanoz mamaların tadını alıp ev yemeğinden kopmaz inşallah 🙈😂😂
sokomel nur-nr_123 ben de bu sene farklı bir otel istiyorum hep çeşmeye giderdik rüzgarlı ve denizi çok sıcak değil bebeğime uygun olmaz diye daha akdeniz düşünüyorum. 😂 otel seçerken sorarım o zaman hepsini hatta bebek büfesi var mı diye de sorarım ona göre tercih ederim artık.