Lilav21 Merhaba arkadaşlar, Hero baybnin kavanoz ek besinlerini,kavanoz mamalarını kullanıyor musunuz? Veya pirinç unu ve irmikli hangi marka kullanıyorsunuz?
BirAlparslanAnnesi Lilav21 daha ek gıdaya başlamadık kullanmıyorum ve kullanmayıda düşünmüyorum hiçbir şekilde..evde kendiniz yapsanız daha sağlıklı🌸
EsofmanliSevketHoca Lilav21 Mevsim meyvelerinden kendinde yapabilirsin, irmikli muhallebi yapabilirsin mesela, dışarısı için belki kurtarıcı olabilir ama malum zaten evdeyiz, oğlum yaşına girdi daha hazır hiç bir ürün kullanmadım, evde olmanın avantajı oldu sanırım 😉
Minnossareannesi Lilav21 Paketli hiçbir gıda kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum, yapımı basit şeyler isterseniz kendiniz yapabilirsiniz. Pirinç unu ve irmik için de 5. Ay çok erken. 5 ay 13 günlük kızım, sırasıyla bal kabağı havuç tatlı patates tadımı yaptık bugün yoğurda başladık.. bu şekilde başlanması daha doğru
Asl90 Lilav21 irmik, yulaf unu gibi malzemeleri beyorganik markasından aldım. Pirinç unu pek sağlıklı değil. Kavanoz mamalarıda şeker ve katkı maddesi içerdiği için kullanmasanız daha doğru. Çok zorda kalırsanız hipp markasının tahıllı ve elmalı kaşık mamaları var ona bakabilirsiniz
Lilav21 EsofmanliSevketHoca bende kullanmıyorum 7 aylık 😍 Acil durumlar için lazım olabiliyor maalesef 😞 irmik hangi marka alıyorsunuz?
Senasebahat Dısarı da götürebiliyor sunuz evde yaptıgınız püreden satınların kavonozlsrına koyup istediğiniz yerde yedirebilir siniz bnde başlamadım ama gecn sene ablamla yengem yaptı öyle hp
sokomel paketli gıda hiç vermedim. evde yapmak zor değil. bir kaşık irmiği suda pişirip içine meyve eziyorsun hepsi bu. en paketli gıda e bebekten aldığım bebek tarhanası. bir de tabi bir yaşından sonra hazır peynir.
Lilav21 sokomel acil durumlar için araştırıyordum,en iyisi vermemek tabiki ama bazen mecbur kalabiliyoruz
EsofmanliSevketHoca Lilav21 Ben normal irmik kullandım ama kabız yapmaması için zeytinyağı da ekliyorum, bulabilirsen şayet bebek irmiği daha iyi olur annesi.
Lilav21 EsofmanliSevketHoca bebeğim zaten kabız 🙈 geçen burdaki tarifte gördüm bebek irmiği olduğunu Bile bilmiyordum o yüzden sordum 🙈 nerelerde satılıyor araştırayım
Hsrtgndz Lilav21 hiç paket ürün kullanmadım alerji yaptı bı kere kavanoz denedim birdahada almadım kendin yap kuzum tariflere bak hiç olmadı bı kitap alırsın bakıp yap
Lilav21 Hsrtgndz kendim yapıyorum şimdilik acil durumlar için bulundurmak istiyordum sanırım vazgeçtim 😊
Hsrtgndz Lilav21 katkısız organik diye aldığım da bile bir sürü madde vardı koruyuculugu için bozulmasın diye cocugada alerji yapınca ben pes ettim kavanoza yapıp koyuyorum yetecek kadar yanıma bı yere gidersem