Nazlii Merhaba anneler, oglum bu ay sonu 1 yasina girecek. Emerek ve benimle uyuyor. Ben alistirmadim o oyle uyumak istedigi icin istedigini yaptim. Emzik emmedi hic biberon da emmiyor isiriyor sadece. Ilk 3-4 ay kendi yataginda uyudu sonra iki hafta boyunca hic uyumadi nerdeyse psikolojimiz bozulmustu sonra ben yanima alinca aninda uyudu. O gun bugundur benimle. Ama artik kendi yataginda uyusun istiyorum. Onun icin de benim icin de.. Nasil yapabilirim? Var mi onerisi olan?
Merlinlin Nazlii bebeğim 3 aylık kendi beşiğinde emzik ve ninni ile saçını okşayarak uyutuyorum. Benim de en korktuğum şey bu şeklin bozulması herkes 4. Aydan sonra değişir zorlaşır diyor korkuyorum ya 🤯
Mrcoyku Nazlii merhaba benim bebeğimde aynı şekilde gece emiyor mu bende yanıma alıştırdım şimdi nasıl ayıracak bilmiyorum geceleri sayısız emiyor gündüzde tok olsa bile devamlı emmek istiyor
Nazlii Mrcoyku evet gece de emiyor, gündüz emmeleri iki kere uyurken emiyor onun dışındakiler keyfi oluyor, park yatak aldım yanıma koydum ama yok, hazır değil demek ki, ben de zorlayamam bebeğimi, her şeyin zamanı var demek ki diyorum