Deryadgm Selam güzel anneler,eşim ve ben covid olduk malaesef🥺8 buçuk aylık oğlum var şuan onda bi belirti yok,ama yinede çok korkuyorum herkes bebeklere bulaşmıyor diyorlar yada hafif aylayıyor diyorlar,aranızda covid olupta bebeğe bulaşmadan atlatan varmı
Busu Deryadgm öncelikle Co geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlattırsınız bebeklere bulaşmıyormuymus artık öyle değil malesf suan 0 aylıktan 18 e kadar tüm çocuklara bulaşıyor çok dikkat etmek lazım 😔
Sisli Deryadgm çok geçmiş olsun canım şöyle söyleyim ben covid oldum ama farkında olmadan ayakta geçirmişim sonrasında antikor testinde öğrendim eşime test yapıldı ona hiç bulaşmamış bebeğe yapılmasına gerek yok dedi doktorumuz bulaşsa bile anne sütü ona bağışıklık yapıyor dedi ve hafif atlatıyorlar dedi . Ama ben bebeğimde hiç sıkıntıya rastlamadım sizde dikkat edin onla ilgilendiğiniz zamanlarda 2 maske takın ellerinizi sürekli yıkayın dokunacağınız zaman Allah’ın izniyle bişey olmaz 🙏🏻
Ellanss Deryadgm öncelikle geçmiş olsun.yaklasık uc hafta once eşim 9 aylık oglum ve ben gecırdım. Bir pazar Eşim grıp gıbıydı kovıt olacagına ıhtımal vermemıstık.o gece oglum ateslendı ishal durumuda vardı dişin ucu göründü ben dişten sandım.ateşi 38.5 e cıkınca acıle gıttık calpol verdıgım halde dusmuyordu sankı orda test aldılar.malesef testımız pozıtıf cıktı o gun boyu ağladım cocuguma bakamadım ben diye.atesi ertesi gün çok çıkmadı.bizde test verdik esım ve ben de pozıtıf cıktık.oğlumda iki gun ates huzursuzluk oldu sonra gectı.dişte etkiledi diye düşünüyorum bende hafif atlattım ilaç kullanmadım emzirdiğim için eşim biraz zor gecırdı.moral cok onemlı.moralini bozma.kaynayan suya kekık yagı damlat içine çek bol bol youplus vıtamın.keçiboynuzu özü taze zencefil.bol sirkeli sarımsaklı işkembe kelle paça çorbası.bunları 5 gun yaptım dönüşümlü.bol su içtim bide.ucuncu gun koku kaybım olmustu bır hafta surmedı gerı geldı
Sahraa19 Çok geçmiş olsun öncelikle rabbim acil şifalar versin kızım 20 günlükken oldu hepimiz olduk oğlum 1.5yasinda oldu yeni atlattık şükür oğlum ağrı kesici dışında bişey icemedi 2 gün ateşlendi hepimiz test verdik hepimiz pozitif çıktık kızım yenidoğan olduğu için 8 gün hastanede yattı kan değerleri çok bozuldu kanı pihtilasti değerleri düşünce çıktık hastaneden emzirdigim için yanında beni aldılar kesmediler sütten dikkat edin çift maske kullanın bebeğe yaklaşınca sizin dışınızda kimse girmesin odasına eşiniz dahi her bebekle temasta ellerinizi yıkayın bol bol su için meyve tüketin morelinizi yüksek tutun rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻
Deletedmom84455 3 hafta önce yakalandık eşim ve ben 3, 5 aylık kızımız da oldu Bi gün boyunca neşesiz yattı ve ateşlendi ateş düşürücü verdim çocuk doktorumuz ilaç kullanamazsınız D vitamini ve biogai bağırsak florasını geliştirmek için kullanın dedi ve sık sık emzirmemi söyledi birde sol gözü kızardı şişti onun içinde tobrased göz damlası kullandık şuan çok şükür iyiyiz bebeğim bizden önce atlattı sadece bir gün neşesiz di, inşallah sağ sağlim bi an evvel bebeğe bulaşmadan atlatırsınız 🤲