Necvaayyldz Merhaba güzel anneler size birşey sorucam Bebeğim 5 ay 3 günlük kan ve Demir ilacına daha başlamadık zamanı dimi sidefer kullanıcaz doktorumuz onu önermişti sizler ne zaman başladınız ☺️🙏🏻
Busu Necvaayyldz biz 4 aylıkken falan başladık bestiron ile ocean kullanıyoruz bakalım tahlillerimiz var haftaya sonuclarımz nasıl olcak
-erCansu- Necvaayyldz 4 aylıkken başladık kan değeri düşüktü birçok marka denedim bitek sideferi icirebildim ancak oda hiç bı etki etmemişti döndük dolaştık ferrum kullandık sonra düzeldi 😖
Asl90 Necvaayyldz beslenmesiyle arasına zaman koy süt ürünleriyle aynı anda vermemelisin. 2 beslenme öğünü arasında verebilirsin
Necvaayyldz SinemB gerçekten mi bende almış bulundum şişeden elimde var şuan bi kullanim bestiron kullanırım olmadı canım ☺️ Teşekkür ederim sen nasıl yapıyorsun bu arada nasıl veriyorsun bebeğine Demir damlasını ☺️
SinemB Necvaayyldz ben aç karnına veriyorum kilo kadar damlatıyorum kaşıkla tadı güzel portakallı gibi o yüzden zorlanmadan içiyor sen de memnun kalmazsan değiştirirn Mesela benim oğlum 7 kilo 7 damla veriyprum mesela 7.5 olunca 8 damla o şekilde