EKaslan Arkadaşlar 3. Aydan sonra yoğun sac dökülmem başladı şuan bebeğm 5 aylık halada dökülüyor, sizinki kaç ayda başladı kaç aya kadar sürdü, kesmek çözüm oldumu ?
Morfrenk EKaslan 6 aylık olduk neredeyse baya yavaşladı yani hamilelik öncesi dökülmelerime döndü. Kullandığım şampuandan mı, yoksa zamanı geldi de artık durdu mu onu bilemiyorum
symzll EKaslan kel kalacağım sanmıştım resmen ön taraflarında açılma oldu tam hatırlamıyorum ama sanırım7-8 aylıktı bebeğim dökülme durdu yerine yenileri çıktı.Ne kestirmek be bakım yapmak çözüm değil herşeyi denedim☺️Duracak ama merak etmeyin.
Fatmaapo EKaslan Bnmde dgumdan sonra 4. Ayda basldı 7. Ayda kesıldı ne yparsanız yapın doklıyor. Dus oncesı kremler dus sonrası kremler vs hersyı aldım dendım hc bır faydası olmadı. 1 ay once kendılıgnden kesıldı ellerımı sacıma attgmda okadr dokluyordkı. Her grdukce morlım bozluyodu 1 ayn once. Baktım cektım falan elıme hc bır sac gelmedı nasıl sevındım yanı bu olacak bı durum ne yaparsnız yapın dokllmenın onune gecemıyorsunuz malesf yad bende ole oldu bılemıyorum