alerjikbebek Ceyyllan Rabbim şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin 3 ayların yzuu suyu hürmetine yavrunuzu sağ salim sağlıklı şekilde size bağışlasın rabbim acısını göstermesin inşallah güç kuvvet sabır versin 🙏🤲
Twinmomdd Ceyyllan Rabbim yavrunuzu size bağışlasın, sağlıkla güle oynaya evinize dönmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Mom727373 Ceyyllan yaa😔 şu an okuyamıyorum uygun değilim ama çok çok dua edeceğim o güzel Mehmetimiz için🤍
Ayprens Yasin Okumayı bilmiyorum ama onun için ayet el kürsiyi okuycam Allahım sağsalim atlatmayı nasip etsin Rabbim çok büyük koruyacak onu eminim Şafi isminle şifalar ver yarabbim Mehmet Yılmaz bebeğimize
Angellove94 Ceyyllan rabbim şifa versin canım inşrah süresi çok iyi şifa icin onu okuyacağım size sizde sürekli okuyun annenin babanın duası daha çabuk kabul olurmuş Allah yavrunuzu size bağışlasın 🤲
Ceyyllan Tugceozefe mehmetim bugun 4 saatlik bi zorlu operasyondan sonra ameliyattan çıktı şuan yoğun bakımda doktor uzun bir süreç oldugunu söyledi bekliyoruz Allahım razı olsun sizlerin duaları sayesinde buna da bin şükür
Timurcan Ceyyllan Çok çok geçmiş olsun bende uygun değilim ama bildiğim tüm duaları okurum minik Mehmet için Allah’ım acil şifalar versin bir an önce iyi olur inşallah bir de neyi vardı acaba merak ettim