Minikkuslarim 2 gün oldu başlayalı kızım 24 aylik nasıl başardınız acaba ben sürekli götürüyorum yoksa o kendi söylemiyor ne kadar süresi alışır netten bir sürü video izledim ama tecrübeli annelerin fikirleri daha iyi olur 😊
Bedriyeyamac Minikkuslarim canım bi süre sonra kendi söylemeye başlıcal çişim geldi vs die biz 3 ay oldu ögreneli bazen unutup kazalar oluyor tavsiyem geceleri baglama gecede 2 saatte bir uyandırıp çiş yaptır bi süre sonra gece bikere kalkmaya başlıyolar biz 30 aylıkken ögrenmiştik maşallah size❤️🧿
Atamom16 Minikkuslarim bugün @NaimeYilmaz çok güzel bir şey paylaşmıştı tuvalet eğitimiyle ilgili onu okuyabilirsiniz isterseniz belki yardımı olur tavsiyelerinin kolaylıklar diliyorum 😊🌸
NiDaAli_o Minikkuslarim canım soylemesi zaman alabilir bizimde 20 gün kadar oldu başlayalı soyluyor ama bazen sırf birşeylerden kaçmak için.. mesela uyutmaya çalışırken filan. nasıl gdiyor pekii..
Bhs20 Minikkuslarim benim kızımda 25 aylık bugün 8. Günümüzdü ilk defa bugün kaçırmadan söyledi diğer günler hep ben götürdüm nadir kaçırdı ama arayı uzatıp 3 aaat fln götürmediğimde kaçorıyordu hep. Geceleri hiç kaçırmadı ama ben gece 1 kez kaldırıyorum kaldırmamak mı lazım acaba siz nasıl yapıyorsunuz
Minikkuslarim Bedriyeyamac annem gece uyandırma diyor dün gece uyandirmadim bizimki geç uyuyo zaten 11 buçuk gibi götürdüm sonra uyudu gece islatmamisti bu gece neler olacak acaba 😊
Minikkuslarim NiDaAli_o resmen tuvaletle bir olduk yarim saatte bi gidiyoruz alarm kurdum çişimiz tuvalete kakamiz tuvalete eşliğinde müzik çalınca çiş saati olduğunu söylüyor kos anne diyor gidiyoruz bazen kaçırıyor normalde hergun kalasını yapardı dünden beri yapması acaba korktu mu bilemedim
Bedriyeyamac Minikkuslarim olur olur canım inşalalh ögrenirsinz gece yapmıyorsa kaldırma bak ıslatmamış maşalalh ❤️🧿
NiDaAli_o Minikkuslarim daha önce kakasını veya kendinizin kini(🙈) göstermişmiydiniz Eğer oyleyse korkmaz benm oğlum da daha önce gördüğü için korkmadı ama iki günde bir yapmaya başladı veya gün aşırı. bence gayet iyi gidiyor 🧿 inşallah daha da iyi olur
Minikkuslarim Bhs20 benim 3. Günüm olacak hiç kaldırmadım gece yapmadi kuru yani 😊 sabah 6 gibi götürdüm bende ilk yarim saatte bi götürdüm dün 50 dakika yapmıştım bugün 1 saat yapmayı düşünüyorum hiç söylemiyor yai geldiğini az önceki 💩 faciası yaşadım 😁 anne olmak ne zor ya 😁
Minikkuslarim NiDaAli_o ilk açtığım gün yaptı ve görünce baya bi korktu bu kimin anne bu kimin diye sordu korkudan😃 anlatınca az önce de yaptı korkmadı bu defa kakamiz tuvalete diyor