Mina_momy Kizlar çok özür dilerim utanarak soruyorum ama. Ben gün içinde azar da olsa çok fazla büyük abdeste çıkıyorum tuvalete bu normal mi ya sürekli.
Morfrenk Mina_momy bende öyleyim ama senelerdir tabi, sadece doğumdan sonra 2 ay kabız oldum sonra düzeldi. Benim bağırsak rahatsızlığım var ama sizi bilemem, rahatsız olmuyorsanız problem yoktur
Mina_momy _tospikannesi doğumdan sonra böyle oldum ilk 1 ay kabız şikayetim vardı geçti o zamandan beri böyleyim günde 5 6 defa oluyordur hatta fazlada.
Mina_momy jap öylesi normal mi canım, nasıl normal onu da bilmiyorum ki 😄günde 5 6 normal değildir ama🥺
Mariposa Mina_momy ne güzel işte metabolizman hızlı çalışıyor bende öyleyim ama şimdi gebe olduğum icin yavaşladı durduk yerde kilo alıyorum 😪
hunilimomm Mina_momy kendimi bildim bileli günde en az 4 veya 5 kez çıkarım küçük ‘u sayamıyorum bile 😂😂 herhalde bi 20 30 defa çıkıyorumdur suyu çok tüketiyorum çünkü
Mina_momy hunilimomm içerde oturmaktan çok tuvalette oturuyorum valla ,e gunde 5 6 litre su içince küçük durmuyor artık geldikçe geliyor 😄
2021annesi Mina_momy ben de kanama oluyor ama agrim sizim yok sezeryanla dogum yaptim normal olsa basur mu dicem😬😬