NurAyk Merhaba anneler 2 ay 9 günlük bebeğim var sadece anne sütü ile besleniyor. 53 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim şuan 60 kiloyum. İlk günler canım hep tatlı istedi tatlıya karşı koyamıyorum hiç bir kıyafetin içine sığmıyorum 😔 kilo harici vucüdüm sarkık gibi hala şiş gibi özellikle göbek ve bel bölgem kalınlaşmış 😔 bebeğime tek bakıyorum yürüyüş şansım pek yok. bildiğiniz uyguladığınız emzirmeye zararı olmayan detoks suları ödem atmak için fikir ve önerilerinizi bekliyorum 😊 sağlıkla büyütmeniz dileğimle 🙏🤗❤😍
Sycn Buğday yoğurt yeşil mercimek yapıp yiyebildik hem süt yapıo hem tok tutuyo hemde ödem atıyosunuz çok güzel sağlıklı içine isteğe bağlı nohutta koyabilirsiniz
Sycn Aysgl24c evet yeşil mercimekle haşlayıp karıstıstıryorum dolaba koyuyorum içine tabi istediğin semiz otu nohut falanda konulabiliyor metabolizmanızı hangisi çalıştırıyorsa ekleyebilirsiniz
Sycn NurAyk buğday ve yeşil mercimegi iyice haşlayın süzme yoğurt yada normal yoğurtla karıştırın biraz sulandırıp çokça yapıp dolaba koyabilirsiniz 3-4 gün bozulmaz zaten.☺️
Sycn Aysgl24c walla canım benim Bebeğim 8 aylık oldu o yüzden artık herşeyi yiyorum bebek için sorduysan ☺️ama haşlandığı için öyle çok gaz yapmıyo bana