Kuboo_2 Kızlar, antalya’ya tatile gitmek istiyoruz Tesettürlü biriyim illa muhafazakar otel mi.olmalı biliyorum antalya bölgesi turist dolu, Tesettürlü olup alkollü otele giden var mi acaba? Hangi oteller bir de :)
Mom022 Kuboo_2 ben tesettürlü değilim alkol de kullanırım severim. Ama benim icin ailelerin tercih ettiği bir otel olması çok önemli. Şimdi lincle uğraşmak hiç istemiyorum ama üstsüz güneşlenme olayını sevmiyorum. Görmek hoşuma gitmiyor. O yüzden bu konuda seçici olurdum. Bu sebeple çoğunlukla kabalık plajlı olmayan veya butik otelleri tercih ediyorum.
AgentMom Kuboo_2 ben testtürlüyüm ama illa muhafazakar otel demiyorum. Ama bazı otellerde içki dışında başka yiyecekler de oluyor. O yüzden tercih etmiyorum. Etsem de et tarzı etli olan herşeyden uzak duruyorum.
Ecmsd Kuboo_2 tesettürlüyüm ve geçen yaz İslami olmayan bir oteldeydim çok rahat çok şık ve eğlenceliydi ama ben rahat edemedim bebeğimle gittiğimiz için alkollü bir ortam olması beni rahatsız etti türk bulmak zordu genellikle Ruslar ve mahremiyet 0 o yüzden İslami otel dışında tercih etmem asla bu sene de Pandemi den ötürü erken ayıtamadığımız için mecbur kaldık bi nevi gitmeye. Ama tercihim olmayacaktır bir daha.
Kuboo_2 Mom022 evet o kadar haklısınız ki. Ben ege de böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım, ama antalya biraz tereddütte bırakıyor beni bu yüzden.
zeyzey77 Mom022 Niye linç edecekler canım edecek olan çok biliyor. Şahsen bende senin gibi düşünüyorum. Ben kimseyi çıplak görmek zorunda değilim o yüzden bende istemezdim
MutluMommy Mom022 herkes istediğini yapar istediğini giyer alkol alır ben tesettürlü ve asla alkol kullanmayan biriyim ama mayo bikini giyene asla laf etmem hakkım yok ztn ama üstsüz güneşlenme gerçekten benimde görmeye tahammül edemediğim bişey
Kuboo_2 Anne80 düşündük ama beni daha gitmeden yordu ☺☺ ikiz kızlarım var 2 yaşında hic bir seyle ugrasmak istemiyorum bu yüzden ultra her şey dahil otel bakıyoruz
papatya1507 Kuboo_2 benimde kız erkek 2 yaşında ikizlerim var eşim çok ısrar ediyor ama hiç gözüm yemiyor uyku düzenleri öğünleri oraya buraya koşuşturma vs vs anlarsınız beni tatile gideceğim akşamlarım iptal olacak uykuları icin hepsini düşününce yok diyorum hadi beni cesaretlendirin arada kaldım aslında çok istiyorum hepimiz için değişiklik yeni şeyler keşfedecekler biliyorum ama düzenimizi düşününce kilitleniyorum uffff çok uzun oldu kusura bakmayın
Kuboo_2 Ecmsd kesinlikle bunları düşünüyorum hep turist zaten rahat edebiliemiyiz diye, esim ise adin beach’i öneriyor rahat ederiz diyor ama
kbra2234 Kuboo_2 Ali bey resort sorgun a gitmiştik biz. Çok güzel bir yer bı dahs gitmek nasip olmadi borçlardan dolayı ama imkanım olsa direk oraya giderim tatile😍
Ecmsd Kuboo_2 evet Antalya da herkesin bütçesine uyacak İslami oteller oluyor. Havuzlar da ayrı oluyor ve bence önemli bir etken bu. Pandemiden ötürü de rahatlık içinde erkeklerin mayosu bizim görmek istediğimiz şekilde değil kadınlar desen üstsüz güneşleniyor hoş değil.
Mom0363 Kuboo_2 Orası çok güzel bak. Rahat edersiniz. Diğer türlüsünü bizde tercih etmiyoruz. Misal, akşam namazını kılıp odadan çıktıktan sonra alkollü bir ortama girmeyi tercih etmem ben mesela. Rahatsız olurum.
Ecmsd Kuboo_2 adin beach te bir çok aktiviteden faydalanabiliyorsunuz tatil ama çocuklarla olunca pek te dinlenemiyoruz 🤷🏼♀️ Umarım kendiniz ve bebekleriniz için eğlenceli bir tatil olur 😂
ftsdmrhn Kuboo_2 Ben Alanyaliyim, adın beach otel anneemin arkadaşının oteli, Ramazan ayında iftara çağırırlardj bizi oradan biliyorum. Güzel bir otel. Havuzu plajı her şeyi ayrı kadın erkek. Yani en son öyleydi siz sorun tabi. Genelde Arap turist yogunlukluydu.
kbra2234 Kuboo_2 çocuk ve hayvan dostu bı otel aile oteliydi zaten herkes çocuğu ve bebeğiyle gelmişti🥰
Birkucukumut Kuboo_2 ben gıtmıstım ama aksam yapılam eglencekerden rahatsız olmustum esın onlara katılmaz odada oturmayı kabul ederse sıkıntı olmaz o aksamkı seyler berbattı bana gore yok bacak arasına koyup tavuk gıbı gjdaklıcaklıcaklar ozellıkle kadınalr turıstler secılıyırdu işte mılletın camasırı fılan toplancaktı kım daha cok öpecek vsvs bunlar hatırladıklarım😂 gerı kalabı sıkıntı etmemıstım kımse kımseue bısey demıyırdu herkes istedipi gıbıydı
irmc Kuboo_2 herkesin kendi tercihi bu eğer Muhafazakar otele gitmezseniz açık giyimli insanlarla fazlaca karşılaşıyorsunuz bu sizi ve eşinizi rahatsız etmiyorsa tabi ki de tercih edebilirsiniz şahsen ben hoşlanmıyorum eşim de öyle o yüzden muhafazakar tercih ediyoruz daha rahat ediyoruz bir de alkol ve et yemekleri var onlar da çok sıkıntılı bir konu biz balayı için adin beach oteli tercih etmiştik gerçi muhafazakar bir otel ama bir seçenek olsun sizin için biz memnun kaldık tavsiye ederim
Miray-09 Kuboo_2 daha yeni geldim tatilden. Çok kalabalıkta değildi harikaydı. Antalya Titanic Beach Lara Resort oteldi
Supangle Kuboo_2 ben tesettürluyum. Balayı için alkollü bı otele gitmiştik. Biz kullanmıyoruz tahi. Bizim kaldığımız otelde hep yabancı turist vardı, sıkıntı yaşamadık. Oteldeki tek tesettürlü kişi bendim bu arada. Antalya Side barut otele gittik. Tam adı bu değildi ama otele 16 yaş altı kabul edilmiyor. Çocuk hiç yoktu