Kado87 Valla hep tektim inanlmaz zordu ama o aylarda hic bagirmadim ama simdi ister istemez sesim yukseliyor 18 aylik valla simdiden sinirleniyorsan isin zor😁
Mom079 Meraklii yardım için ailelerden birini çağırsanız? 2.5 aylık bebeğe bağıracak kadar yoprandıysanız. Mutlaka destek isteyin. Gaz sancısı vardır kolik olabilir. Bunları düşünüp sakin olun lütfen
Jeremh Meraklii şiddetli sancın olduğunu, aç olduğunu altının nemli olduğunu ,ellerin ayakların olmadığını, bilmediğin biryerde olduğunu,gözünün iyi görmediğini ve sadece 1 kişiyi kokusundan tanıdığını bide tek güvendiğinin seni korkuttuğunu düşün !!!!!
Han30 Meraklii benimde 2.5 aylık oglum var bağırmıyorum evet bazen sabrım kalmıyor ama kendimi koymaya çalışıyorum konuşup derdini anlatamıyorsun gazın var zorlanıyorsun hayata alışmaya çalışıyorsun bu gibi şeyleri düşünüyorum modumu yüksek tutmaya çalışıyorum uyksuuzsam bugünlerde geçecek diyorum ha bide bebekler anlamıyor sanmayın siz nasıl davranırsanız onu anlayıp beyinlerine yazarlarmış ayrıca peygamber efendimizin bir sözünü okudum geçen ;” bilselerdi yapmazlardı” bunuda okuyunca daha bir sabırlı oldum sakın bagırmayın çok küçük daha ben bakmaya kıyamıyorum oğluma 💕 sizede sabır diliyorum 🙏🏻
Kwsr Meraklii cok sinirlendiğinde yanından bir kaç dakika ayrıl abdest al dua oku . İçinden 10 a kadar say ama abdest almak en iyisi . Insallah Rabbım kolaylığını verir .
AgentMom Meraklii bebek olduğunu size muhtaç olduğunu düşünerek sinirinizi bastırmanız lazım. Herkesin bebeği kendine göre zorluki buna bazen eşlerde eklenince daha zor oluyor. Bebeğe sinirlenecek kadar kötüyseniz yardım alın. Bebek büyüdükçe tahammülünüz daha da azalabilir. Şimdiden neye neden sinirlendiğinizi çözmeniz daha ii olur
Ensar-und-mutter Meraklii direk aklına bu yazı gelsin bağırmayı kenara koy sabır Çek çünkü sen bağırınca senin enerjin ile o dahada kötü oluyor. Onun yerine o ağladıkça sen sakinleş derdi ile dertlen, ve onunla hoş bir ses tonu ile konuş….. emin ol çok işe yarıyor…
Anneogul29 Meraklii oğlum 9 buçuk aylık ayağa destekle ayağa kalkabiliyor emekliyor dolap kapaklarını açıyor beni artık çok yoruyor bazen gece uyumuyor aslında çok sabirliyim ama yine bibyerden sonra bağırıyorum sonra tabi vicdan azabı en son bagirdigimda uyumamisti bende uykuluyum sinirlendim bağırdım uyumadigi için korktu daha çok ağladı içim acıdı 😔 artık bağırıyorum bağırmaya çalışıyorum tutuyorum kendimi içimden sayıyorum felan öyle onlar bebek daha bize muhtaçlar dertlerini anlatamiyorlar biraz sabırlı olmamız lazım 😊
annesinin_kizi Meraklii 2 buçuk aylık bebek yaa Gazını çıkarmaya çalış kucağına al omzuna yatır senin kokunu alsın Ama bağırma 2 buçuk aylık bebeğe bağırıyın bunun daha ilerisi daha yaramazlık yapacağı zamanlar gelecek o zaman napıcan Ne kadar küçük olsada anlar sen stresli olunca bebeğin hisseder daha huzursuz olur Bir yakının yokmu yardım iste
YasemiNYagmur1 Meraklii bi söz var bebek dünyaya geldiği zaman korku olurmuş onda bu korkuyu annesinin kokusunu duyarak onun sevgisini alıp güvendiği zaman yenermiş. Bunu unutmayın. anlamaz diye düşünmeyin kötü etkiler daha çok ağlar korkar. Noldu ki tamam anne diyip sustu mu? Hayır aksine daha çok ağladı. Yapmayın o kadar küçük ki şevketinize ihtiyacı var. Bi derin nefes alın nasılsa geçecek pişman olmaktansa dayanmak sabretmek daha kolay
Zeytinimbenim Meraklii iyi de sen bağırdıkça daha kötü olacak her şey düzelmeyecek ki. Zorlandığını anlıyorum ben de tektim ve çok zorlandım ama hiç bağırmak aklıma gelmedi. Nasıl yardımcı olabilirim, karın ağrısını gazını nasıl rahatlatabilirm diye düşünüyordum. Çünkü bizde bile gaz olunca ne kadar ağrı oluyor ki o daha bir bebek ıkınamıyor bile. Yapmayın lütfen pişman olursunuz sonra, linç etmiyorum yanlış anlamayın ama gerçekten o sizin bağırmanızdan sadece kötü etkileniyor. Başka bir şey olmuyor bilinçaltına yerleşecek unutsa bile
Fulyaalinmina Meraklii bende arada yapıyorum Allah’tan hep yüksek sesle sevdiğim için gülüyor normal bişey sanıyor ama engel olamıyorum
Ozgurbebek Meraklii 2.5 aylik bir bebek ne anlasin bağırmadan. Lütfen onlar bize emanet herşeyi hak görmeyin. 9 ay anne karninda cok rahatti hic bilmedigi bir dunyada suan size muhtac sevgiye sevkate muhtac ofkeye mutsuzluga sinire degil.
zeytinbacilar Meraklii canım o daha 2,5 aylık bir bebek seni anlayabilirmi biraz mantıklı ol lütfen yeri geliyor koca koca insanlara laf anlatamıyoruz da 2,5 aylık bebek seni nasıl anlasın sakin kalamayacaksan bir yardım al lütfen ama bebeğine bağırma
Epruu Meraklii bağırmayı bırak evde kimse sesini bile yükseltemez kusura bakma senin tahammülün kalmamış bence destek almalısın
Fatosemir Meraklii eğer bağırdığında 2,5 aylık bebek susuyorsa ve seni anlayıp “aaa tamam annecim kızma hemen susuyorum” diyorsa devam et bağırmaya!! Bu soruyu buraya linç yemek için yazdığını varsayıp, linçleyenleri alkışlayıp bu saçma posttan çıkıyorum.. 👋🏻