GulAkkaya Kızlar kızım çok emiyor post da açmıştım bununla ilgili. Neler iyi süt yapıyor paylaşırsanız sevinirim😘
PortakalliKahve GulAkkaya bir arkadaşta yazmış yulafı ama bende öyle işe yaramadı. Kaynatmadan soğuk sütle yaptım ben aynısını müsli gibi. Arttırdı baya, aklınızda olsun 🙂
pandemibebegi Yulaf efsane süt yapıyor sütle kaynatıp içine muz elma doğrayın ceviz koyun bi de bal koyun afiyetle yiyin farkı göreceksiniz
Elifim46 bir_pasa_annesi maydanoz süt azaltiyormus bende öyle biliyordum ama hemşire öyle demişti yemeyin bnce
PasaAnnesii bir_pasa_annesi ben internette nane ve maydanozu sütun tadını bozduğu yazıyordu aceba doğruluğu var mı
omerrmoms Bulgur rezene incir hurma kayısı dut kurusu yeşil mercimek yulaf keten tohumu su bunlar çok güzel süt yapar canım
pandemibebegi Bir de börülce çok süt yapıyor doktor bile demişti bana. Kuru börülceyi haşla marul ve dereotuyla salata yap ye. Dereotu da süt yapıyor zaten kombo ikili
Aselipekveannesi GulAkkaya dereotu yogurt sut tahinpekmez kuruincir kuru uzum hosafi pirincli un corbasi yulafbol su yesil yaprakli sebzeler salata yani ne yersen bacimsu
GulAkkaya Aselipekveannesi valla kızım sürekli emmek istiyor neredeyse 10 dkya bir. Hemen süt yapıcam şeylere bakıyorum😁