Mvs188 Oğlum 1 ayda 500 gr almış sizce azmı? Daha 2 aylık Mama meme olarak gidiyoruz mamayı degıstırmeyi dusunuyorum
Mrymmhmt Mvs188 maması kilo yapmıyo heralde 2-3-4 aylar çok önemli iyice bakman lazım zaten sonrasında kilo almıyorlar
Mvs188 Mrymmhmt peki mama önerin varmı cnm aptamil cok gaz yapıyor diye kullanamadık sma gectım 2 ci kutu ama kilo alımı böyle
Mrymmhmt Mvs188 valla bebelac gold kullanıyorum ben bebeğim 3500 doğdu şuan 5 aylık 4. Ayında tartmıştık 8250di bize yaradı istersen onuda dene
Mvs188 Mrymmhmt bebegım 3500 dogdu 3 ayına girecek 2 gun sonra 6 kilo TiniminiKayra kuzum sanırım doymuyor cok aglıyor pek yaramıyor bize galibaa 🤦♀️🤦♀️
TiniminiKayra Mvs188 ben bebegimede sma kilo aldirmadi bebelac gold nutricare gectim duzeldi bi deneyin isterseniz..180cc cok fazla degilmi 2ay icin
TiniminiKayra Mvs188 belki gaz flm yapiyodur canim..180cc cokk fazla 2ay icin rahatsiz ediyoda olabilir 60 90cc anca icer onun midesi nekdrki daha
TiniminiKayra Mvs188 3ay icinde fazla canim benim bebegim 6 ay 21 gunluk 120 cc iciyo o aylarda 60 90 anca veriyodum ben cokk sutumde yokti ustelik
Civcivimm_ Canim sütun yetiyorsa her saat emzir ben sadece kendi sütümle her saat emziriyorum ki çok cabuk toparlasin diye 2.875 doğdu bebegim suan 2 ay 6 günlük 6 kilo oldu yaşıtlarına yetisti çok şükür bide mama önerisi istiyorsan bebelac iyi kilo aldırıyor
Mvs188 Civcivimm_ bebelac ta hep aklımdaydı bulamadık kuzum ya sıkıntı oluyor Ama bitsin hemen bebelac alıcam ınsallah sever
Civcivimm_ Mvs188 sever canim insallah eczanelerde bulabilirsiniz sadece bebelac biraz ishal yapıyor bebekleri gaz falan yapmıyor