Mom080 Merhabalar 🖐️aklıma burayla nasıll Tanıştığım geldi sizi de merak ettim nasıl tanıştınız happy kidsle foruma merhaba dediniz?
zarifbirhanim Mom080 Bı baktım millet yazısıyor. Kaynanalar kocalar falan var. Dedim zaten doldum tastim. Bı kaynana postuda ben açayım. Sonra bağımlısı oldum. 😃
Balkizlarim Mom080 cooook geç kalmisim büyüttük geldik normal böyle akşamdı kafama esti duruyordu ama bakmiyordum 🤣🥰
Karabiber57 Mom080 hamileyken hamile bebek gelişimleriyle ilgili uygulama aradığımda happyMom ile tanışmıştım 9 ay boyunca kullandım haftam dolduğunda mom beni kids e yönlendirdi iyi ki burdayım🙈☺️
Mom0911 Mom080 instagram hesaplarından görünce böyle uygulama olduğunu da öğrendim, önce burayı indirdiğimde hiç anlamıyordum,silmişim geri uzun zaman sonra yükledim,baktım yavaş yavaş öğrendim, zamanla öğrendim😁agustostan beri burdayım 🙋🏻♀️
Mom080 Karabiber57 ay ben de ya arıyordum o aralar ilk aylardaydim program ararken happy mom sonra da kids 2017 happy mom la merhaba dedim ben eğer yanılmıyorsam temeli ben attım sanki😁
Zelisblt Mom080 bu uygulamayı kullanan bi arkadaşım tavsiye etmişti, merk edip indirmiştim. İyikide indirmişim 😁
Emirin_Annesi10 Mom080 happy mom’u tanıdım ilk orayıda hamilelik için yazılar araştırırken üye olmuştum. Oradaki arkadaşların sayesinde ovulasyon testi edindim gebe kaldım ve Sonra ordan emekli olup buraya geldim😂
CemreKerem35 Mom080 Oğlum 9 10 aylıkken gelişim özelliklerini takip etmek için indirdim bir baktım forum bölümü de varmış 😅 daha sonra İzmir’den birçok anne ile tanıştım yalnız olduğum şehirde görüştüğüm onlarca arkadaşım oldu 💜