bbosphorussss Oğlum 8 ay 6 günlük. Bu sıra sanki biri canını yakmışçasına birden ağlama krizine giriyor. Normalde çok güleç bi çocuk. Soyuyorum baştan aşağı bi yerine bişey mi oldu da ben mi anlamıyorum acaba diye. Sonra aklıma geldi atak falan olabilir mi?
Benanneyimanne bbosphorussss 8 . Ay atağı dıye bısey varmış 😩 bız suan 7. Ayın atagını yasıyoruz ınternetten atak hesaplama yaz canım orda cıkıyor atak haftasımı degılmı
Fatmaapo bbosphorussss 3 gundur aynı seyı yasıyorum. Tek olmadgıma suan okadr sevındım.kı anlatamam 3 gundur bıyerıne bısı olmus gbı canı acıyrak aglamsı var. Oynarkn bırden bıre aglayıverıyo bıyerı acısa bısı olsa gece sabahkdr ole guzl uyumaz dıyorum. Takmıyorum uygulamada atak haftasna 3 gun once gırdık o gunden berıde boyle dısmı atak mı hc bılmıyorum. Baklım hangısı
bbosphorussss Benanneyimanne ay bilmiyorum ama 7. ay çok güzel geçti hiç sorun olmamıştı ne bilim ataklardan da hi anlamıyorum
bbosphorussss Nesizade alttan 2 dişi çıktı biraz rahatladık ama üsttekiler de kabarmış. Alttaki dişleri çıkarken hiç böyle yapmamıştı bi anda feryat ediyor çığlık çığlığa ağlıyor resmen 🥺
Benanneyimanne bbosphorussss bende 4. Ay atağı falan yasamadık ilk kez bu kadar belırgın yasıyoruz uyumuyor uyusada aglıyrak uyanıyor emmek ısteemıyor acıkmıyor😌😌 uygulamaya gore 2 gun sonra bıtıyormus bakalm ınsallah 😂😂
bbosphorussss Şimdi bile uykusundan kalktı ağladı 2 saat sakinleştirmek çok zor oldu.kolik sancılarımız olduğu zaman bile bu kadar ağladı mı bilmiyorum.
bbosphorussss Fatmaapo bizimki diş galiba ama ne bilim çoxuklar ansızın ağlayınca da korkuyır insan 🥺
Fatmaapo bbosphorussss kesınlıkle oyle paranoyak gbı bısı oldum 3 gundur anszın agladgndan. Atak sanırım bzmkı dıslerınde daha sısme vs yok